Cotxe de policia de Vigo

Amenaça de matar la seva exparella davant dels fills de 4 i 6 anys

El detingut va utilitzar un tornavís per amenaçar de mort la seva exdona

Dimecres a la tarda, un home de 37 anys va ser detingut a Vigo després d'amenaçar la seva exparella amb un tornavís davant dels seus fills de 6 i 4 anys.

Cap a les 16.55 de la tarda de dimecres, la Policia Local de Vigo va rebre una trucada que sol·licitava assistència a la Travessia de Vigo per una forta discussió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

En arribar, els agents de la Policia Local de Vigo es van trobar l'home assegut al replà de l'escala "en una actitud passiva". Tot i això, els plors de la dona se sentien des del lloc.

Els agents, després d'escoltar els sanglots de la dona, van entrar a l'habitatge i es van entrevistar amb la víctima, que presentava un "greu estat de nerviosisme".

La víctima va manifestar a la policia que el dia anterior, la seva exparella ja havia trencat totes les seves pertinences i diversos electrodomèstics, incloent-hi la televisió. Aquest va ser el motiu pel qual es va produir la discussió entre tots dos.

Durant aquesta baralla, l'home la va amenaçar de mort amb un tornavís davant dels seus fills de 6 i 4 anys, que van presenciar tota l'escena. A causa de les amenaces, la dona va trucar a la policia i sol·licito assistència.

Després d'això, els agents s'han entrevistat amb l'home, que ha presentat "declaracions contradictòries". Per això, la Policia Local de Vigo va detenir l'home per un delicte de violència de gènere i maltractaments.

Policia Local de Vigo
L'home la va amenaçar de mort amb un tornavís davant dels seus fills de 6 i 4 anys | Google Maps

Minuts més tard, els agents van traslladar la dona a un centre mèdic a causa de l'atac d'ansietat que presentava.

Segona agressió en una setmana a Galícia

Fa poc més d'una setmana, un jove de Lugo va ser acusat d'apunyalar l'actual parella de la seva ex-xicota, i va acabar ingressant a la presó dijous passat. Els fets van passar dimarts. Poc després del succés, el jove es va lliurar i la magistrada del Jutjat d'Instrucció número 3 va decretar el seu ingrés a la presó comunicada i sense fiança.

La principal hipòtesi que tenen tant la policia, com la Fiscalia i la jutgessa, és que l'acusat sentia gelosia del nuvi de la qual havia estat la seva parella un temps enrere. La investigació apunta feia que el jove va utilitzar un ganivet de grans dimensions per apunyalar la víctima.