Dos policies nacionals en un control al carrer

Abandona la seva filla de 15 anys: la nena demana auxili a la policia

La menor, traslladada a un centre de menors mentre segueixen buscant el pare

Succés inusual el que ha passat en una petita localitat granadina després que la Policia Local d'Íllora auxiliés una adolescent fa unes hores. I és que segons van comunicar els agents, la menor s'havia quedat sola després de ser abandonada pel pare.

Aquesta jove, de 15 anys, vivia de lloguer amb el seu progenitor a aquest municipi del Ponent de Granada. La veritat és que el seu pare l'havia deixat sola per a sorpresa d'ella mateixa i dels agents que la van atendre poc després d'haver fet aquest fet.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El cas és que la noia ha estat traslladada a un centre de menors. I tot esperant localitzar el seu pare o bé la seva mare que actualment viu a Girona.

Fonts de la Policia Local han confirmat a l'agència Europa Press que els fets van tenir lloc dilluns passat 21 d'agost. Així les coses, la patrulla de servei va ser sol·licitada per aquesta adolescent, que estava confusa després del que va passar.

Abandona la seva filla de tot just 15 anys en un petit poble de Granada

Parlem d'una nena que estava “en situació de desemparament, havent quedat sola en un domicili”. El cas és que el pare d'origen argentí encara no ha estat localitzat. I, per tant, "no s'ha aconseguit identificar per la responsabilitat que d'aquesta actuació s'hagi pogut originar".

Dos agents de la Policia Nacional d'esquena
La policia continua buscant el parador d'aquest pare que ha abandonat la filla | Cedida

La veritat és que la Policia Local d'Íllora ha intentat per tots els mitjans localitzar el pare d'aquesta adolescent abandonada. I malgrat que no tenia familiars en aquest municipi, s'han executat “totes les gestions per salvaguardar la integritat de la menor”.

Així les coses, aquesta ha estat portada al centre de menors esmentat i abans de fer-ho ha agraït als agents l'ajuda que li han prestat. Segons han confirmat des de la Policia, la jove agraïa “la tasca, tacte i cura de tots ells en aquesta situació”.

Per si no n'hi hagués prou, l'agraïment també ha estat extensible per part de la mare de la menor. Ara com ara, ha pogut posar-se en contacte amb la seva filla i aviat podrà veure-la de forma presencial. I tot després de patir aquest episodi tan terrible d'abandó per part del pare.