Fotomuntatge de la batalla campal amb la policia a Campo Claro
SOCIETAT

Un youtuber entra al barri més temut de Tarragona i grava una batalla campal

El youtuber BCN a pie de calle ha estat testimoni d'una batalla campal contra la policia al mig del barri de Camp Clar, a Tarragona

El youtuber BCN a pie de calle va ser testimoni d'una brutal batalla campal que va tenir lloc al barri de Camp Clar. És un dels barris catalogat com dels més conflictius de Tarragona.

Aquest estava gravant un vídeo per al seu canal de Youtube explicant com és el barri i parlant amb els seus veïns quan es va trobar enmig d'una batalla contra la policia.

El youtuber va poder gravar com els veïns de Camp Clar començaven a tirar pedres contra els vehicles de la policia mentre els insultaven i els proferien crits.

Grava una batalla campal contra la policia a Tarragona

El youtuber BCN a pie de calle publicava aquest diumenge, 26 de novembre, un vídeo al seu canal de Youtube on era testimoni directe d'una batalla campal contra la policia.

Els fets van succeir al barri de Camp Clar, un dels més conflictius de la ciutat de Tarragona, el 23 de novembre passat. El youtuber, que es dedica a visitar els barris més conflictius d'Espanya i també del món, era a Camp Clar després del tiroteig que va tenir lloc a la zona el mes d'octubre passat.

APEDREAN a la POLICÍA en el BARRIO más TEMIDO de TARRAGONA

De cop, però, es va trobar al mig d'una batalla campal contra la policia. Els veïns de Camp Clar, amb els quals havia parlat uns minuts abans, van començar a tirar pedres i a insultar la policia amb crits de "fora, fills de puta".

"S'han cremat els contenidors i ha vingut la policia, els bombers, han començat a tirar pedres a la policia... Jo he decidit marxar i tallar l'enregistrament", explicava el youtuber BCN a pie de calle al final del vídeo i després d'emetre les imatges dels fets.

Camp Clar, un dels barris més temuts de Tarragona

El youtuber BCN a pie de calle, que es dedica a visitar els barris més conflictius i més temuts d'Espanya, va anar a parar aquesta vegada a Camp Clar, a Tarragona.

Captura del vídeo de BCN a peu de carrer de Campo Claro on ensenyen els matxets i altres armes blanques
El youtuber BCN a pie de calle, testimoni d'una baralla contra la policia a Camp Clar | YouTube, BCN a pie de calle

"Estic a Camp Clar, un dels barris més temuts d'aquesta ciutat, i on les coses s'estan posant una mica lletges, segons m'han comentat", començava aquest youtuber el vídeo. "El 82% de la barriada és gent gitana i és un tipus de barri d'extraradi amb moltíssims problemes".

I és que el youtuber escollia aquest barri per fer un documental al seu canal de Youtube després del tiroteig que es va produir el 10 d'octubre passat, que va acabar amb una víctima mortal i sis detinguts en total, amb quatre d'ells a la presó.