Imatge de fons d´una botiga Lefties i una altra d´una bossa de la marca amb brillants
SOCIETAT

La bossa amb brillantors de Lefties que ja m'he comprat per aquesta nit de Cap d'Any

Lefties té disponible a la pàgina web i a qualsevol de les seves botigues la bossa perfecta per elevar el teu outfit aquestes festes

Les bosses recobertes de vidres s'han convertit des de fa un parell d'anys en les preferides de les fashionistes. Un complement ideal per elevar al màxim qualsevol outfit gairebé sense esforç. Queda molt poc per la nit de Nadal i la nit de Cap d'Any i us porto de la mà de Lefties el seu millor accessori.

D'estètica night luxe per ser una autèntica estrella i brillar com mai. La bossa que ha posat a la venda Lefties compta amb aplics brillants i és al punt de mira de moltes seguidores de tendències. Actualment, aquesta moda ha esdevingut una de les tendències més previsibles d'aquesta temporada.

Rostres coneguts com és el cas de Kendall Jenner ja s'han sumat a aquesta tendència. Aquesta Nit de Cap d'Any suma't tu també a ella amb aquest complement de Lefties.

Estètica night luxe

L'any passat vam poder observar com les bosses night luxe van tenir un gran protagonisme. Una tendència que ara ha tornat trepitjant fort després de ser un complement d'estil per excel·lència. Aquesta moda es caracteritza per l´estil propi de les nits de festa.

El fpreferit de les fashionistes i celebritats per lluir aquestes festes. Accessoris i complements que tenen en comú la brillantor, un element important per elevar qualsevol look. Suma't aquest final d'any a aquest corrent amb el complement de Lefties.

primer pla de la bossa de niló amb aplics brillants de Lefties
Té uns aplics brillants que fa que no passi desapercebut | e-noticies.cat

Trobo el complement de brillants a Lefties

Si estàs pensant en fer-te amb un accessori que cridi l'atenció aquesta nit de Cap d'Any, però que no sigui excessiu tinc el que busques. L'estètica night luxe ha esdevingut una de les tendències més repetides de tot Tik Tok, però de vegades resulta excessiva. Per això he trobat un terme mitjà que segur que t'encanta.

Es tracta d'un complement idoni per a qualsevol esdeveniment especial com és el cas de la nit de Cap d'Any. Tot i que també resulta perfecte per afegir a un look de nit normal. Aquest article pertany a la firma Lefties i m'ha encantat a primera vista.

primer pla de la bossa de niló amb aplics brillants de Lefties
La bossa de Lefties és ideal per a cada dia però també per a esdeveniments | e-noticies.cat

Lefties m'ha sorprès amb aquest complement de niló amb aplics de brillants. Una opció que té una nansa curta d'efecte pell útil per poder transportar-lo a tot arreu. A més, compta amb un tancament de cremallera.

Quant a les seves mides, són les següents: 4 cm x 22 cm X 7 cm. El model de Lefties té una mida perfecta per guardar els nostres objectes personals. Des del mòbil, la cartera, les claus o els mocadors.

Disponible de manera online i en qualsevol de les botigues físiques de Lefties

Aquest accessori amb aplics brillants ha esdevingut una opció preferida per a aquest any. Qualsevol look s'elevarà a l'instant amb aquest accessori de Lefties que està disponible tant a les botigues com a la pàgina web. Disponible només en color negre i en una única talla.

Imatge d'una bossa de Lefties de niló amb brillantor penjada
Aquesta bossa la pots trobar tant a botigues com a online | e-noticies.cat

Aquest producte de Lefties està a la venda actualment de manera en línia, però no puc assegurar-vos com més temps el seguirà estant. No esperis més i afegeix aquest must have a la teva col·lecció per brillar com mai abans. Només costa 12,99€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.