Una dona tapant-se el nas sobre una cuina de fons
SOCIETAT

El truc per eliminar les males olors de la cuina que funciona fins i tot a l'estiu

La cuina és el lloc de la casa que menys ve de gust que faci mala olor, però evitar-ho és molt fàcil

No hi ha res pitjor que una cuina o un bany amb mala olor. És molt comú tenir ambientadors o similar als banys per eliminar les males olors, però no passa el mateix a les cuines. La veritat és que les males olors en aquesta estança de la casa poden ser degudes a multitud de motius com poden ser:

  • Una mala ventilació
  • Restes de menjar i greixos al taulell
  • Restes de menjar a les escombraries, en especial, si no la llencem cada dia
  • Les restes de menjar acumulades al desguàs o aigüera
  • Acumulació de greix a la campana extractora
  • Una mala ventilació
  • Tenir humitat i floridura
  • Cuinar, en especial, si hem cuinat peix o fregits, és una olor que pot durar hores i hores a casa

En qualsevol cas, si vols que la teva cuina faci bona olor i acabar acabant amb aquestes males olors que resulten tan incòmodes, ho tens fàcil. Hem descobert un truc casolà que realment funciona i és molt econòmic.

Truc fàcil per eliminar la mala olor de la cuina

Hi ha molts trucs casolans per eliminar les males olors de la cuina. Tot i això, l'ideal és començar pel més senzill. I és que, si aquest ens funciona, resulta absurd complicar-nos la vida fent-ne d'altres que requereixen més temps i esforç per part nostra.

Una dona pensant sobre un fons amb una galleda d'escombraries gairebé ple

I pel truc que ens dona Miriam Gaspar a través d'Instagram només necessitem sabó neutralitzador d'olors, que es pot comprar a qualsevol supermercat. L'únic que hauràs de fer és posar aigua calenta amb una mica de neutralitzador d'olors.

Ho deixarem bullir durant uns 5 minuts i, després, apagarem el foc. Amb aquest senzillíssim truc la cuina no només deixarà d'olorar malament, sinó que tindrà una olor molt bona.

Eliminar la mala olor amb llimona

Ara bé, si no tenim eliminador d'olors, també podem fer el truc dels cítrics. En una olla bullim aigua amb tres rodanxes de llimona, una closca de taronja i canyella. D'aquesta manera alliberem una aroma molt fresca per tota la cuina i se n'anirà la mala olor.

muntatge de foto d'una cuina amb llimones

L'únic que hem de tenir en compte és que ara mateix les llimones estan força cares, per la qual cosa, si tens un llimoner, aquest truc serà més econòmic. Si no tens llimoner, l'ideal és fer el truc anterior, ja que l'envàs del neutralitzador d'olors el podràs fer servir en multitud d'ocasions.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: