Una dona amb cara de sorpresa en primer pla, i al fons una botiga d'Orange
SOCIETAT

Les novetats que acaba d'anunciar Orange i poden gaudir els clients a Espanya

Orange ofereix fins al 4 de febrer unes promocions que permetran estalviar els usuaris entre 10 i 15 euros al mes

La batalla que mantenen les companyies de telecomunicacions en el seu intent per aconseguir nous clients els porta a oferir promocions molt avantatjoses. Entre elles hi ha Orange, que acaba de posar en marxa una oferta molt atractiva per als usuaris a Espanya.

Fins al pròxim 4 de febrer se'ls oferirà unes condicions molt interessants per contractar una tarifa Love, sigui amb futbol o sense. Durant el primer any gaudireu d'una rebaixa en el preu que va des dels 10 fins als 15 euros mensuals.

Per beneficiar-se d'aquesta campanya caldrà aconseguir alguna de les tarifes d'Orange de fibra + mòbil i televisió. Aquesta promoció està pensada per a aquells que ja tinguin un contracte mòbil amb l'operadora francesa.

Orange ofereix una rebaixa de 15 euros al mes

Orange posa a la disposició dels usuaris un descompte de fins a 15 euros al mes per contractar una tarifa del catàleg Love amb Futbol. Això suposa que l'estalvi anual arribarà fins a 180 euros, per la qual cosa val la pena comprovar l'oferta de canals disponibles.

Entre les tarifes que entren en aquesta campanya hi ha Love Futbol, Love Futbol 2 amb Disney+ i Amazon Prime i Love Futbol Total amb Netflix. Se li suma, a més, Love Futbol Total 2 i Love Futbol Total 4. El descompte s'aplica durant un any a la factura i serà vàlida per a aquells que passin de contracte mòbil a paquet.

Els clients tindran accés a línies mòbils 5G+ amb trucades i dades il·limitades, línia fixa i fibra amb 500 Mbps o 1 Gbps segons la tarifa contractada. A això se li uneixen gairebé un centenar de canals de televisió. Caldrà estar atents també a la plataforma de streaming que s'integri dins de la promoció.

Com aconseguir l'estalvi de 10 euros

Els clients d'Orange que no estiguin interessats en el futbol han de contractar un paquet diferent. Això canviarà les tarifes, però també el descompte que posin en pràctica. I és que en comptes de 15 euros serà de 10 euros al mes.

En passar d'un contracte de mòbil a convergent, el catàleg de propostes varia. Entre elles hi ha Love TV Inicial, Love TV Inicial 2, Love Cine i Series, Love Cine i Series 2 amb Disney+ i Amazon Prive. S'inclouen també Love Cine i Series 2 amb Netflix, Love Cine i Series Total 2 i Love Cine i Series Total 4.

Els preus oscil·len entre els 59 i els 119 euros al mes. Si apliquem aquesta rebaixa, l'estalvi arribarà a 120 euros l'any.

Promocions d'Orange als seus clients

TarifaEstalvi al mes
Love amb Futbol: Love Futbol, Love Futbol 2 amb Disney + i Amazon Prime, Love Futbol Total 2 amb Netflix, Love Futbol Total 2 i Love Futbol Total 415 euros
Love TV Inicial, Love TV Inicial 2, Love Cine i Series, Love Cine i Series 2 amb Disney+ i Amazon Prive. S'inclouen també Love Cine i Series 2 amb Netflix, Love Cine i Series Total 2 i Love Cine i Series Total 410 euros 

Aquests paquets d'Orange inclouen fibra amb 500 Mbps o 1 Gbps, una o diverses línies mòbils, línia fixa i televisió amb entre 60 i 90 canals. També es recullen les subscripcions a plataformes de streaming. Tant amb l'opció de futbol o sense, el compromís de permanència és de 12 mesos per a totes les tarifes.