Trobo una forma ràpida de cuinar pasta carbonara: faig servir aquesta salsa de Lidl
Aconseguiràs una pasta molt saborosa d'una manera ràpida i senzilla gràcies a aquest preparat que té Lidl
Menjar bo i saborós avui dia és molt més senzill amb tot el que podem trobar als supermercats. El més socorregut són els plats preparats que només hem d'escalfar i ja estan a punt per menjar-los. Però hi ha moltes altres opcions que ens poden facilitar la tasca de cuinar.
Fixant-me en les novetats de Lidl he trobat una salsa carbonara que, segons el que posa a l'embolcall, està a punt per utilitzar. El que més m'ha sorprès ha estat el preu, ja que només costa 1,39 euros. A priori, aquest producte de la marca Diquesí és molt econòmic si ofereix allò que promet.
Si se t'ennuega preparar aquest tipus de pasta o no tens molt de temps, te la recomano i molt. És una opció ràpida i que sempre tens a casa per quan la necessitis. La seva data de caducitat és més o menys d'un parell de mesos, així que es pot emmagatzemar sense problema a la nevera.
Aquesta salsa carbonara de Lidl té un sabor força aconseguit
El que esperes en aquest tipus de productes és que, si més no, donin sabor a la pasta que acompanyen. I en aquest cas això es compleix i amb escreix. Fa que el teu plat sigui molt més saborós incloent ingredients com nata lleugera, formatge i bacó.
Ve en una bossa de 180 grams, que n'hi ha prou, segons indica l'embolcall, per a dues persones. Cal tenir en compte que això depèn del que mengi cadascú. Fàcilment també es pot dir que pot arribar a ser per a tres racions.
És clar que no tindràs un plat que sembli italià, perquè això és molt complicat. Però sí que és una molt bona opció per aconseguir un plat de pasta ràpid i amb molt de sabor. Fins i tot admet qualsevol afegit que vulguis posar-hi.
Així he preparat el meu plat de pasta amb la salsa de Lidl
En palpar la salsa, no vaig notar el bacó en primer lloc, per la qual cosa vaig comprar un tall gruixut per afegir-hi. Després va resultar que sí que en portava, però tampoc me'n penedeixo d'haver-ho inclòs, ja que li donava més sabor. Això sí, com et dic, ja ho porta, així que això és opcional.
Cuinar-ho és molt senzill i pots fer-ho al microones o a la paella. Jo vaig optar pel segon i només vaig haver de tirar-hi el contingut i donar voltes. No vaig tirar oli ni res, perquè en aquella mateixa paella ja havia fregit prèviament el bacó que havia comprat.
Quan ja vaig veure que la salsa estava perfecta, vaig afegir els tallarins que tenia ja cuits i vaig remoure perquè tot es barregés. Aquest darrer pas que vaig fer també és totalment opcional. Jo li vaig posar formatge ratllat per sobre i ho vaig portar al forn perquè es gratinés, però no cal, ja que la salsa ja ve amb formatge.
Més notícies: