Pintallavis en cercle vermell sobre fons de Mercadona
SOCIETAT

Els tres pintallavis de Mercadona que estan arrasant aquest hivern

Aquests pintallavis de Deliplus estan sent èxit de vendes a Mercadona i ja s'han fet virals a TikTok

Amb el canvi d'estació canviem el nostre armari, però no només això. Per descomptat, el nostre aspecte no és el mateix, i el maquillatge no n'és una excepció.

Mercadona ho sap i en la seva àmplia gamma de productes cosmètics es manté al dia davant de qualsevol canvi, i aquesta temporada no ha estat menys.

Els seus pintallavis donen el toc que l'ambient hivernal ens demana. Però no només això, aquests productes estan triomfant i, fins i tot, fent-se virals. Per a aficionades al maquillatge, expertes i influencers, una qualitat que tingui cura de la nostra pell és més que important, bàsica.

Tres tons de labial que estan sent èxit de temporada a Mercadona

Aquests són els pintallavis amb què Mercadona, de la mà de la nostra estimada Deliplus, ha revolucionat el mercat a les xarxes socials. O, almenys, així ho demostra la tiktoker @cintia.makeuupp, a través d'un vídeo al vostre compte.

1. Pintallavis Mate to nude de Deliplus

Comencem amb el labial Mate nude de Deliplus. Aquest pintallavis està arrasant a Mercadona ia les xarxes socials. A TikTok ja el coneixen de sobres.

Ofereix un acabat vellutat i natural, perfecte per a tota mena de pells. Celebritats i influencers han destacat, sobretot, la seva versatilitat per a diferents estils i moments del dia.

Només val 4,50 € i ofereix, a joc, un perfilador labial que et servirà per ressaltar el color i donar volum als teus llavis. I només pel petit afegit de 2,50 €.

Pintallavis nude mat Deliplus sobre fons desenfocat Mercadona
Pintallavis Mate nude Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

2. Pintallavis Creamy to vermell de Deliplus

El següent és un èxit rotund a Mercadona. Pintallavis Creamy Deliplus vermell és un cosmètic cremós que porta de tornada el vermell més clàssic i atrevit.

Aquest producte ha causat sensació en els darrers mesos. Presenta 15 colors més, incloent-hi el candela, el fúcsia i fins i tot el lila, també molt en tendència

Com que es tracta d'un pintallavis cremós, la textura facilita la seva aplicació i és durador. A més, tant to com composició realcen el volum i la lluminositat dels teus llavis.

Pots tenir-ho per només 4,50 €. Un model d'aplicació clàssic però de llarga durada. I un color que acompanya des de sempre a les bosses més elegants.

Pintallavis Creamy vermell sobre fons desenfocat de Mercadona
Pintallavis Creamy Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

3. Pintallavis Fluid Mate en rosa mitjà de Deliplus

I, finalment, aquest format és diferent i pot ser un color per a aquesta temporada i la que segueix. Perquè els noranta han tornat per quedar-s'hi i els tons rosats, per arrasar.

Es tracta del Pintallavis Fluid Mate de Deliplus en el to 11 rosa mitjà. Un color alegre que no és just deixar enrere amb els biquinis.

Labial Fluid Mate Deliplus sobre fons desenfocat de Mercadona
Pintallavis Fluid Mate Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

Ve en format diferent, amb aplicador, i és de llarga durada. Això, l'efecte mat i el seu preu, fan de l'un dels pintallavis més venuts aquest hivern a Mercadona.

Ni més ni menys que cinc euros exactes i un look d'escàndol. Els pintallavis de Mercadona realçaran la teva mirada darrere les solapes del teu abric i donaran una altra brillantor als teus dies d'hivern.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.