Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle amb la cara del tiktoker Sergio Regal

SOCIETAT

Un treballador de Mercadona alerta del mètode amb què roben als supermercats

El mètode de robatori més vist últimament per aquest treballador de Mercadona no s'assembla gens al que t'imagines

L'experiència d'anar al supermercat era una tasca rutinària i sense complicacions. Tot i això, les coses han anat fent-se més difícils per a tots, donant lloc a conseqüències greus.

Una de les conseqüències de les dificultats que la societat pateix actualment, és relatada en aquest vídeo. Una publicació de TikTok en què un treballador de Mercadona explica el que està veient repetir-se darrerament.

Un treballador de Mercadona explica com estan robant als supermercats

Podríem imaginar que algú ens aborda a la sortida del Mercadona per robar-nos la compra o la cartera. O potser, directament dins de la botiga de manera estratègica, però res a veure.

El treballador de Mercadona Sergio Regal ha explicat en un vídeo de TikTok en què consisteix aquest nou mètode de robatori. Una manera d'acorralar els clients sense escapatòria.

Captura de vídeo de Tiktok de la cara parlant del treballador de Mercadona Sergiio Regal, en un rectangle vermell en vertical a la dreta sobre fons de Mercadona
El treballador de Mercadona Sergio Regal a TikTok | Mercadona, @sergio-regal, e-noticies.cat

Pel que sembla, passa mentre els clients descarreguen les seves compres al cotxe. Un moment en què els individus que exerceixen el robatori aprofiten per actuar sense aixecar sospites.

L'usuari de TikTok i empleat de Mercadona, Sergio Regal, ha notat que aquest moviment preocupant ha anat en augment. Per això ha fet una crida a tots els clients perquè estiguin atents mentre fan les seves compres.

El modus operandi descrit per Sergio és astut i s'aprofita de la bona voluntat de les persones. En especial, i segons comenta el treballador de Mercadona, de les més grans.

Segons el seu relat, hi ha "algunes parelles que es queden als aparcaments dels supermercats, rondant". Pendents de l'arribada de noves víctimes per abordar.

Així és el modus operandi dels últims robatoris a Mercadona

L'acte passa en el moment en què els clients de Mercadona que acaben de comprar acudeixen als cotxes. És llavors quan els atacants inventen alguna excusa per distreure'ls.

Mentre fan com que recullen alguna cosa que els ha pogut caure a terra, el client de Mercadona s'acosta a ajudar-lo. Aleshores, l'altra persona agafa la bossa del client per l'altra porta.

El mètode de distracció implica que un dels lladres llenci monedes a terra per cridar l'atenció de la víctima. Mentre la persona s'ajup per recollir les monedes, el còmplice aprofita per treure-li la bossa.

Així és com ho explica Sergio Regal. "Esperen que les persones arribin al cotxe i, mentrestant, un tira monedes a terra o simula que li cauen, i la víctima deixa la bossa per ajudar".

Davant d'aquesta situació, els clients han expressat la seva preocupació i han demanat mesures addicionals de seguretat. I han demanat a Mercadona que millori les condicions de vigilància als pàrquings.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: