Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

SOCIETAT

Aconsegueix un acabat de perruqueria amb l'aparell multiusos de Lidl per només 19,99 €

Tots els looks que vulguis per als teus cabells amb la qualitat d'un tractament professional i a un preu inigualable a Lidl

Els cabells són un dels elements més propis i íntims de qualsevol persona. Cadascú té la seva pròpia manera de portar-los, sigui per necessitats o per costums estètics.

D'això en tenen consciència, sobretot, les més exigents. Vagis on vagis, els cabells, el teu pentinat, és una cosa que t'ha d'acompanyar per fer-te sentir tu mateix.

No obstant això, sovint mantenir la cura òptima o que desitgem dels nostres cabells, resulta massa costós. I és per això que aquest producte de Lidl està tenint tant èxit.

Lidl té l'aparell que necessites per lluir una cabellera perfecta

L'article per als cabells de què et volem parlar és un objecte compacte i fàcil d'emmagatzemar i transportar. Tot un tresor que ofereix els resultats d'una perruqueria professional des de la comoditat de casa teva.

El mercat ofereix una àmplia varietat d'opcions per satisfer totes les necessitats de pentinat i, igualment, una àmplia gamma de preus. Però el de Lidl ho té tot al preu més competitiu.

Ja coneixem la planxa de tota la vida, però els temps han canviat i, ara, volem molt més que una simple cabellera llisa. El dia, el look, l'ànim i, fins i tot, el temps atmosfèric determinen el nostre pentinat.

El modelador multifunció Rita Ora 25 W de Lidl, és una eina fantàstica que compleix tots els nostres desitjos. I està dissenyada específicament per estilitzar els cabells amb facilitat.

Bust de dona d'esquena modelant-se els cabells rossos llargs amb una planxa de perruqueria
Modelador multifuncional Rita Ora 25 W | Lidl

Equipat amb l'innovador sistema Easy Lock, ofereix una articulació de gir de 360 graus i set accessoris intercanviables. Això significa una total llibertat de moviment en crear pentinats.

Una rebaixa de Lidl que està sent un èxit entre els clients

En triar una eina per als cabells intervenen molts factors. Com ara el gruix, els materials, la potència i la temperatura, o el tipus de cabell i el pressupost de què es disposa.

El nou producte llançat per Lidl té, a més d'un preu competitiu, les característiques adequades per a qualsevol tipus de pentinat, cabell i necessitat. I, a més, ara, està de rebaixes.

Aquesta vegada es tracta d'una planxa multifunció que inclou set accessoris diferents per allisar, arrissar, ondular o, simplement, raspallar i donar forma als cabells com més t'agradi. Tot en un i, ara mateix, per només 19,99 € a la web de Lidl.

El seu revestiment de queratina i ceràmica, protegeix els cabells mentre els pentines, deixant-los suaus i brillants. A més, el de Lidl compta amb una funció de desconnexió automàtica de seguretat i un mànec ergonòmic per a una subjecció còmoda i segura.

Muntatge amb el logotip de Lidl de fons i el modelador de cabells multiusos que ven la cadena amb tres dels accessoris intercanviables
El modelador de Lidl inclou fins a 7 accessoris intercanviables | Europa Press, Lidl

Aquest aparell de Lidl també inclou set accessoris intercanviables, com plaques per allisar, plaques per ondular i arrissadors de diferents mides. Aquests, entre d'altres, per a una àmplia varietat d'estils de pentinat i tipus de cabell.

Lluny queda la planxa dels cabells un cop els temps han canviat i les necessitats estètiques s'han tornat tan diverses. Amb aquest aparell de perruqueria multifunció de Lidl, sortiràs al carrer amb el pentinat que tu vulguis i amb la qualitat que et mereixes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: