Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i un cercle amb el torró d´ametlles sense sucres de la marca blanca Hacendado
SOCIETAT

El torró de Mercadona per a un Nadal més sa

Mercadona ha fabricat aquest torró tenint en compte les persones que cuiden més la seva alimentació

Mercadona ha començat a incorporar al seu catàleg una gran varietat d'aliments nadalencs, que no poden faltar a cap taula. I entre aquests, és clar, diferents tipus de torrons. Tot i això, avui només se'n parla d'un.

Estem referint-nos al torró de Mercadona que resulta ser el més saludable de tota la seva varietat. És el d'ametlles sense sucres afegits.

El torró de Mercadona més sa

Mercadona ja té a la venda un ampli assortiment de torrons, com el de cheesecake i el de caocream que són novetat aquest any. I entre ells també hi ha el que per a alguns és el més sa de tots. Es tracta de l'imperial d'ametlles, que és molt bo, cal dir-ho tot.

Per què es considera que és el més saludable? Primer, perquè les ametlles que utilitza no són fregides, són torrades. Segon, perquè no conté sucres afegits. En concret, la marca Antiu Xixona ho ha elaborat amb un 63% d'ametlles torrades, clara d'ou, edulcorants i oblia, principalment.

Sota la marca Hacendado i amb la categoria “qualitat suprema”, s'ha presentat aquest dolç que crida l'atenció quant a la informació nutricional. Sí, perquè, per cada 100 grams, només aporta 4 grams de sucres alhora que 18 grams de fibra i 13 grams de proteïnes. Per això Vitónica, per exemple, s'hi ha referit com “de les alternatives en torrons més sanes que podem trobar a Mercadona”.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona de fons i el torró d´ametlles sense sucre de la marca blanca Hacendado
El torró de Mercadona ideal per passar un Nadal més sa | Mercadona

Aquesta característica que li ha donat, contrasta amb la d'altres dolços similars del grup esmentat als que ha qualificat de menys saludables. Entre aquests es troben el d'avellana xocolata, el de iogurt i fruits vermells i fins i tot el de xocolata blanca amb llimona, entre d'altres.

Més dades d'interès del torró saludable de Mercadona

D'aquest torró de Mercadona cal conèixer igualment que ja està a la venda a tots els seus supermercats. En efecte, es pot adquirir en tauletes de 200 grams, cadascuna de les quals té un preu de 2,80 €. Per tant, el quilo d'aquest dolç nadalenc surt a 14 €.

Amb ell, la cadena de Roig pretén endolcir les celebracions de Nadal a tots els seus clients de la manera més sana, en la mesura del possible. I també té el mateix objectiu amb un altre torró que igualment no té sucres afegits: el torró de xocolata amb ametlles 0%.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.