Torró de Selva Negra d'Aldi
SOCIETAT

El dolç d'Aldi que sembla fet per Dabiz Muñoz i en costa la meitat: m'ha encantat

El seu preu sorprèn, ja que tant el sabor com l'envàs semblen propis d'un torró molt més car, tot i que no es així

Ja he perdut el compte de tota la varietat de sabors de torró que podem trobar ara mateix al mercat. Hi ha marques que s'han posat com a objectiu sorprendre'ns amb opcions que mai no hauríem pensat. Però les cadenes de supermercats tampoc no es volen quedar enrere.

Flor de Nadal és la marca sota la qual es fabriquen totes les opcions d'Aldi d'aquest dolç nadalenc. Està fabricat per l'empresa José Garrigós, com passa amb altres marques blanques que en tenen una coneguda darrere. Té una línia normal, però també una premium amb sabors molt més exquisits.

He de reconèixer que m'agrada la xocolata, de manera que veure un torró de pastís selva negra a Aldi em va atraure. A més, si et fixes en el preu, pots veure que ara mateix el pots comprar més barat. I és que el preu actual és de 2,49 euros, molt econòmic per ser una opció premium.

Aldi té una versió molt real de la selva negra

El primer que busques en un torró que imita un sabor que ja coneixes, és que s'assembli. I en aquest cas no queda cap mena de dubte de quina és la imitació que vol aconseguir. El protagonista del pastís de selva és la xocolata, i en aquesta versió en torró no ha estat menys.

Tant per les llavors que pots veure a la part superior, com per la base, la xocolata es nota i tant. A més, la part central de xocolata blanca, tot i ser més gran, no anul·la la resta dels ingredients. És una barreja força homogènia que està realment bona.

Quan el mires tallat, trobes a faltar la part de melmelada que sol tenir aquest pastís. Però quan ho mossegues ja t'adones que no s'han oblidat de cap detall. Just a la part de baix notes el sabor dolç que també forma part d'aquest dolç.

Interior del torró de selva negra d'Aldi i detall de la melmelada
A l'interior hi ha la melmelada, encara que visualment no s'apreciï | e-noticies.cat

Un torró de qualitat molt econòmic

Els torrons de qualitat suprema imiten i molt a l'envàs que solen tenir les opcions més cares. Venen envasats al buit en un plàstic fort i després, embolicats de nou al seu interior. A més, per facilitar el seu tall, té una taula de fusta fina a la part de baix.

Estem acostumats a veure aquest tipus d'embalatge en torrons que costen força més. Les opcions més barates ronden els 10 euros, però poden superar els 15 euros com el cas de Dabiz Muñoz. Una quantitat que supera de sobres els 4,99 euros que sol costar el torró d'Aldi sense descompte.

Torró de Selva Negra d'Aldi
Aquest torró sorprèn per la seva alta qualitat i preu econòmic | e-noticies.cat

Provats els uns i els altres, la veritat és que en aquest sentit Aldi no té res a envejar als competidors de més import. Han aconseguit un torró de qualitat superior als normals accessible a qualsevol butxaca. Cal agrair a les cadenes que pensin amb tots els clients.