Nou coulant de galeta caramel·litzada de Mercadona
SOCIETAT

Més galeta Lotus: així és el coulant de Mercadona que està arrasant aquestes festes

Mercadona segueix traient nous productes amb aquest sabor tan dolç que tant agrada als seus clients

Sembla que d'un temps ençà la galeta Lotus té un protagonisme especial a Mercadona. Ja fa unes setmanes vam poder veure com la seva gamma de xocolata fussion treia aquest sabor. Ara toca a un nou dolç fer aparició a les prestatgeries de la cadena.

De mica en mica ha anat apareixent a les neveres de la xarxa de botigues d'aquesta cadena unes noves postres. És el coulant de galeta caramel·litzada que està causant un gran enrenou entre els clients. Sí que és veritat que fa temps que porto veient a les xarxes com ho proven, però fins ara no ha arribat al meu Mercadona.

Per això mateix, atesa la revolució que s'hi ha creat, no m'he pogut resistir. Hi venen dues unitats a cada pack, que s'ha de conservar refrigerat. Ja ho pots aconseguir per 2,20 euros per cada paquet.

El coulant de Mercadona: dolç, però sense ser embafador

La por que tenia a l'hora de provar aquest coulant és que fos massa dolç. A banda del pa de pessic exterior, el fet que estigui farcit em feia sospitar que m'empelegaria. També cal tenir en compte que la galeta Lotus és un dolç caramel·litzat.

En aquest cas, encara que no deixa de ser dolç, hi ha un equilibri perquè no sigui una sensació massa embafadora. A més, el sabor de la galeta es nota i molt des del primer moment. És una imitació totalment aconseguida a la qual no se li pot posar cap però.

El que crida més l'atenció d'aquest dolç de Mercadona és l'olor de canyella que perceps des que obres l'envàs. Aquest es reafirma quan t'ho fiques a la boca. Tot i això, és una cosa que no ens pot sorprendre, ja que és un dels ingredients més característics de la galeta caramel·litzada.

Caixa de coulant petit gateau de Mercadona i l'envàs d'un
A cada en envàs ve dos coulants | e-noticies.cat

A punt en uns segons al microones

A l'envàs ens diuen dues maneres de preparar aquest coulant, encara que vaig optar per fer-ho al microones per ser la més ràpida. Són 20-25 segons a 800-900 W. Un temps que has de tenir en compte perquè si no s'endureix i ja no queda igual de tendre.

L'altra opció que se'ns ofereix és preparar-lo al forn, però tarda més. D'una banda, has de preescalfar el forn, per això implica més temps. Després, fiques el coulant durant 9-10 minuts a 200 graus.

Farciment del coulant de Mercadona de galeta caramel·litzada
Està ben farcit, però no surt en forma de riu | e-noticies.cat

La preparació no requereix res especial, amb un plat en tens prou. Tot i això, no esperis el riu de líquid que es veu a la imatge o tens a la teva ment. Està fos, però no surt a l'exterior de manera fluida, però no és una cosa que arribi a afectar-ne el sabor.