Muntatge amb botiga de Stradivarius i cercle vermell amb noia amb top bandeau gris brillant
SOCIETAT

El top bandeau brillant de Stradivarius es cola a la meva col·lecció aquesta temporada

Stradivarius inclou un model brillant al seu catàleg per ser la reina de les nits aquest hivern

Una de les tendències més agosarades de finals dels 90 i principis dels 2000 ha tornat amb més força que mai. Tot i que els tops estil bandeau negres siguin un imprescindible d'armari, avui et vull mostrar un nou model que voldràs. Stradivarius ha sumat al catàleg una opció brillant que no deixarà indiferent ningú.

Stradivarius ha creat aquest model que ha esdevingut una necessitat per a aquesta temporada. Per menys de 10 €, aconseguiràs un bàsic brillant, que combina amb qualsevol peça. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Stradivarius.

La moda que sempre torna

Sent sincera, les tendències dosmileras sempre acaben tornant-se a deixar veure. Igual que el top estil bandeau, moltes altres fan el mateix. Tornen amb més força que mai i és que no m'estranya, perquè aquest model és el més sensual de tots.

Plànol general del top bandeau de Stradivarius
La moda del top bandeau torna | e-noticies.cat

Defineix espatlles i clavícules, creant un efecte visual molt bonic gràcies a l'escot recte. A més, s'ajusta a la silueta definint la cintura i, sobretot, és el perfecte company de les peces de tir alt. Per això, aquest hivern n'has d'incloure un a la teva col·lecció, preferiblement aquest de Stradivarius.

Stradivarius té el bandeau que necessites

Un dels tops que s'ha colat en qualsevol guarda-roba femení és el model bandeau. Aquest que combina amb absolutament qualsevol peça i que pot servir per a qualsevol ocasió. Aquesta setmana he fitxat el model més sorprenent de tot Stradivarius.

Primer pla del top bandeau de Stradivarius gris
Bandeau de brillantors ajustat amb escot paraula d'honor | e-noticies.cat

Us parlo del bandeau de brillantors ajustat amb escot paraula d'honor. Igual que qualsevol altre, no té mànigues, per la qual cosa deixa totalment les espatlles al descobert. A Stradivarius únicament està disponible el color gris marengo, una mena de platejat que queda ideal.

Primer pla del top bandeau de Stradivarius
Stradivarius té el top més necessari d'armari | e-noticies.cat

Et recomano afegir un d'aquests tops a la teva col·lecció si vols anar a l'última moda. A més del clàssic negre, aquest en color gris és idoni per a les nits nocturnes. Et recomano també combinar-ho amb una bona americana en to negre per elevar l'estil al segon.

Troba'l disponible a l'app o a la web de Stradivarius

Si tu també vols afegir un toc brillant als teus looks, aquest top estil bandeau és just el que necessites. Stradivarius ho ha posat a la venda tant a la seva pàgina web com a qualsevol de les seves botigues físiques. Encara que també et pots fer amb ell a través de la seva aplicació.

Top bandeau gris brillant de Stradivarius penjat al penjador
Disponible a web, botiga o app de Stradivarius | e-noticies.cat

Disponible únicament en aquest color platejat brillant. Les talles en què es troba disponible varien des de la M fins a la XL, per tant, et resultarà difícil trobar la que més s'ajusti a tu. El preu de l'article de Stradivarius és de només 5,99 €. Rebaixat un 40%!

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-NotÍcies no es fa responsable dels possibles canvis.