Dona cara hidratada i Mercadona

SOCIETAT

El fantàstic sèrum de Mercadona amb 'efecte Avon' que deixa la pell perfecta

Mercadona té un sèrum facial que no té res a envejar als d'altres marques com Avon per la seva qualitat

Mercadona ha guanyat a marques com Avon. I tot gràcies a un sèrum amb què s'aconsegueix una pell perfecta sense necessitat de gastar-se molts diners. La cadena valenciana no deixa de rebre afalacs per aquest producte.

És el sèrum Hidrata de Mercadona el que tan bones crítiques està rebent. El seu 'efecte Avon' fa que tinguem un rostre perfecte si el fem servir de manera constant. I és que de l'ús correcte depèn moltes vegades l'èxit d'un cosmètic.

En aquest cas, Mercadona sobresurt sobre la resta de marques pel preu que té el seu sèrum. Els seus 30 ml es troben a la venda a les botigues de la cadena per tan sols 6 euros. És estrany que marques reconegudes puguin oferir el mateix per aquest import.

El sèrum de Mercadona contra el qual no pot competir Avon

El sèrum Hidrata de Mercadona, com el seu nom indica, aporta una gran hidratació a la nostra pell. Així mateix, també té un efecte antienvelliment que en molts casos és necessari o comença a ser-ho. D'altra banda, estimula la creació del col·lagen per millorar la textura de la nostra pell fent que estigui més suau.

Es pot utilitzar en qualsevol tipus de pell, fins i tot en aquelles més sensibles. Aquestes s'aprofitaran dels principis actius d'aquest sèrum, com l'àcid hialurònic de pesos moleculars diferents. Aquest producte de Mercadona es combina amb un concentrat de ceramides i àcids grassos que afavoreixen una hidratació profunda.

Aplicar-ho és molt senzill, i deu fer-se tant a la rutina del matí com a la de la nit. Quan tinguis el rostre net, apliques unes poques gotes i les vas escampant pel teu rostre. Es recomana fer-ho amb un petit massatge per ajudar a l'absorció evitant sempre la zona dels ulls.

Sérum Hidrata de Mercadona
El sèrum Hidrata de Mercadona no deixa de rebre afalacs | Mercadona

Mercadona té un producte reconegut pels especialistes

Els clients s'han rendit davant d'aquest sèrum de Mercadona, però també els especialistes ho han fet. Recentment, la maquilladora professional Ana Bruned donava la seva opinió sobre ell a El Heraldo de Aragón. Destacava la formulació d'aquest producte que deixa una cara suau i hidratada, perfecta per treballar després.

Així mateix, ha volgut destacar que els principis actius que conté ja els tenim a la pell. El problema és que amb el pas del temps es van perdent, per això calguin aquests productes. Igualment parla del seu paper com a barrera protectora contra agressions externes.

Per acabar, ha volgut explicar com pot ser que cadenes com Mercadona treguin aquest tipus de productes. Les patents duren 20 anys des que es publiquen al Butlletí Oficial de la Propietat Industrial (BOPI).

Després passen a ser de domini públic i per això poden aparèixer clons molt econòmics que tenen resultats similars a cosmètics d'alta gamma.