Noia treballadora somrient amb arbre de nadal de fons i cercle groc amb façana d'El Corte Inglés

El Corte Inglés necessita ja treballadors per Nadal: sous de més de 1300 €

Els grans magatzems comencen a captar empleats per a la campanya nadalenca d'aquest 2023

El Nadal cada cop és més a prop. Tot i que encara queden alguns mesos perquè comenci, totes les mirades estan posades a les festes de final d'any. Sobretot les d'aquells que busquen noves ofertes de feina.

Des de El Corte Inglés ja han llançat noves ofertes de treball orientades a la campanya nadalenca, com es pot veure al portal d'ocupació. A més, criden l'atenció per les condicions i el salari.

Ofertes per treballar a El Corte Inglés per Nadal

Dins del portal d'ocupació de El Corte Inglés es poden trobar vacants orientades a venedors, reposadores i hostalers. A més, estan repartides per tots els centres d'Espanya.

En total, són 84 els llocs oferts. Per accedir-hi, la companyia no demana experiència prèvia ni estudis mínims. Per aquest motiu, pot ser una bona oportunitat per a aquells que no tenen experiència en el mercat laboral.

El salari que ofereix El Corte Inglés

Pel que fa al salari, el sou base és de 1308 euros al mes en dotze pagues. És a dir, 15 705,65 euros bruts cada any. A aquest salari cal sumar diferents plusos, com els incentius per vendes.

D'altra banda, hi ha altres llocs a cobrir que també poden resultar interessants. És el cas, per exemple, dels de gestió de comandes en línia, els d'auxiliar de magatzem, personal de línia de caixa o empaquetat de regals, entre d'altres.

Ofertes de feina per tot Espanya i a Catalunya

Moltes són les ciutats on hi ha vacants per treballar a El Corte Inglés durant la propera campanya nadalenca. Dues de les ofertes, per exemple, estan disponibles a Madrid (campanya de reforç de Nadal i preparador de comandes en línia).

També n'hi ha una a Barcelona, on la companyia necessita personal de venda, així com reforçar la plantilla de caixa en els propers mesos.

Altres ciutats on es reparteixen les ofertes són Valladolid, Zamora, Guadalajara, Palma de Mallorca, Burgos, Castelló, Granada, València, Salamanca, El Ejido (Almeria), Vigo, Marbella (Màlaga), Jaén, Oviedo, Cartagena (Múrcia) o Alcalá de Henares (Madrid).

Com aplicar a les ofertes de treball de El Corte Inglés

L'oferta d'El Corte Inglés és molt similar a la que vam poder veure l'any passat, quan la companyia també va necessitar reforç en alguns dels seus llocs de treball. Si esteu interessats en alguna d'elles, el primer que heu de fer és accedir al portal d'ocupació.

Després, feu clic a l'oferta seleccionada i feu clic a l'apartat “Enviar candidatura”. A continuació, us apareixerà l'opció d'“Iniciar la sol·licitud per LinkedIn” o la d'“Enviar candidatura ara”.

En el primer cas, podràs enviar el currículum unit al que tinguis a la plataforma. En el segon, t'hauràs de registrar i completar les dades requerides per aplicar.