Expositor de patates de Mercadona
SOCIETAT

Surt a la llum l'origen de les patates que ven Mercadona a totes les seves botigues

Ja ha començat la temporada de la patata i Mercadona ha donat a conèixer els proveïdors amb què treballa

Mercadona sempre ha fet gala d'apostar pel producte nacional de temporada. Per això mateix, ara ja podem trobar als seus establiments les primeres patates d'aquest any. Siguin del tipus que sigui, totes tenen l'origen en proveïdors nacionals.

La importància de consumir patata de temporada és que aquesta està en el millor moment. Més o menys, la temporada de la patata dura fins a finals d'octubre en el millor dels casos. Encara que això depèn molt del lloc on es trobin les terres.

Com ja ha explicat Mercadona, moltes persones s'han perdut pel canvi climàtic que estem vivint. Tot i això, s'està treballant per poder recuperar-les. Això suposarà que la temporada es pugui arribar a allargar en alguns punts del nostre país.

La patata de Mercadona procedeix de proveïdors espanyols

Estem en plena temporada de la patata i Mercadona ja ho té tot a punt perquè puguem comprar-la. És més, aquest any té previst comprar 94.000 tones de patates nacionals per a la venda. Aquesta quantitat representa un augment del 6% respecte de l'any 2023.

La patata que podràs trobar a qualsevol de les seves botigues té procedència nacional. Se n'encarreguen els proveïdors amb els que treballa la cadena. I és que té acords amb Patates Hijolusa, Patates Meléndez, Patates Gómez, Udapa, Cadimisa, Illacamp, Papacan, Mr Chippy i Legufrut.

Aquests s'encarreguen de fer arribar a les botigues patates provinents de Cartagena, Sevilla, Màlaga, Almeria, Madrid, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Galícia, Àlaba, Tenerife, Gran Canària, Mallorca i Eivissa. D'aquesta manera, Mercadona vol donar suport als pagesos locals. A més, es garanteix la qualitat del producte que té a la venda.

Mercadona disposa d'un ampli assortiment de patates

A Mercadona podem trobar diferents tipus de patata depenent dels nostres gustos. També pot influir l'ús que li donarem. Per això, aquí et deixem totes les opcions disponibles perquè triïs la idònia.

1. Patata per unitat o malles de 3 kg o 5 kg

En primer lloc, trobem la patata normal que podem comprar de diferents maneres. Podem optar per agafar les unitats que vulguem a granel, per 0,48 euros la unitat. També, si ens és més còmode, podem agafar la malla de 3 kg (4,90 euros) o bé la de 5 kg (6,99 euros).

Patates de Mercadona

2. Patata per fregir

Si t'agraden les patates cruixents per fora i tendres per dins, l'opció per fregir és la que necessites. En aquest cas, les pots trobar a malles de 2 kg per un preu de 3,75 euros. Són especials per fer-ho i, per tant, ho notaràs a l'hora de menjar-les.

Patata especial per fregir de Mercadona

3. Patata per a microones

Aquestes patates per a microones són una opció realment còmoda si vols tenir-les cuites en molt poc temps. En només 7 minuts les tindràs a punt per menjar. Venen en un envàs de 400 grams i el preu és d'1,45 euros.

Patates per a microones de Mercadona

4. Patata vermella

La patata vermella és molt similar a la groga, però per a alguns casos és millor. Per exemple, si la volem menjar cuita, aquesta opció es manté molt més compacta. La pots aconseguir en una malla de 2 kg que costa 3,65 euros

Patata vermella de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: