Muntatge de fotos d´un establiment de Bonpreu i, al costat, una dona amb rostre pensatiu
SOCIETAT

La desconeguda empresa catalana que està darrere de molts productes de Bonpreu

Bonpreu ofereix seccions de plats elaborats i ho fa gràcies a proveïdors de proximitat plens de qualitat

Bonpreu compta amb el suport de diversos proveïdors que ajuden a fer que l'èxit del supermercat no deixi de créixer. Una de les firmes més conegudes i de plena confiança per part de Bonpreu és Bo de Debò.

És una empresa de llarga tradició culinària que l'any 1998 es va decidir a obrir el seu primer obrador a Terrassa. Els 200 metres quadrats inicials de superfície de treball inicial s'han convertit en els 12.000 actuals. Concretament, Bo de Debò té una planta d'elaboració a Sant Vicenç de Castellet, a la província de Barcelona.

Una filosofia adaptada als nous temps

Des d'allà cuina i elabora els plats que, un temps més tard, es podran comprar a botigues com les de Bonpreu. La seva filosofia compleix estrictament la tradició d'una família que s'ha dedicat tota la vida a elaborar plats. Seguint les receptes de tota la vida, Bo de Debò s'ha sabut adaptar als nous temps i al que demana el públic.

També han aplicat canvis al llarg dels anys al sistema de producció. Creant un obrador cada cop més sostenible i adaptat a les noves energies renovables com la solar. Tot això fa d'aquesta companyia tot un referent i mirall per a qualsevol que busqui emprendre amb consciència i sentit.

Muntatge de fotos de sis productes de 'bo de debò' que es venen als establiments Bonpreu i Esclat

Bonpreu aposta per la qualitat

Elaboracions com espaguetis, cigrons amb espinacs i pinyons, pasta amb verdures o les típiques ensaladilles. Tot plegat forma part de la cartera d'una indústria que no para de créixer.

I és que Bo de Debò respon directament a dos dels reclams més demanats per la societat d'avui dia. Menjar de qualitat i proximitat, i estalvi en temps.

Així que si compres un dels seus plats a Bonpreu, només els hauràs d'escalfar uns segons i ja pots gaudir del seu sabor. Des de fa un temps també s'ha posat fil a l'agulla amb elaboracions vegetarianes i veganes. Així mateix, no ha deixat d'innovar amb idees com canelons de pollastre i ceps o gaspatxos de remolatxa amb un sabor únic.

➡️ Societat

Més notícies: