Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i una del seu torró picant
SOCIETAT

Sorpresa per l'ingredient secret del torró de Nadal de Marc Ribas

El xef mediàtic de TV3, Marc Ribas, busca sorprendre aquest Nadal a partir de la combinació de diversos ingredients especials

Nadal és a tocar, i els supermercats ho saben. Queden menys de vint dies per a Nadal i cada vegada són més les cadenes de supermercats que tenen els seus passadissos plens de polvorons, torrons i bombons.

Tot i que els que més triomfen són sempre els més clàssics, igual que cada any, els xefs del país busquen sorprendre amb nous sabors. I precisament això és el que ha volgut fer el xef televisiu Marc Ribas, que ha elaborat el seu torró amb l'empresa catalana, Torrons Vicens.

L'ingredient secret del torró de Marc Ribas

Marc Ribas sap que és un dels xefs més mediàtics de Catalunya. Sap que el torró és una de les postres estrella que no pot faltar aquest Nadal i, per això, ha decidit fer un pas més al costat de Torrons Vicens.

I és que, segons hem pogut saber, un torró picant és la proposta creada pel xef televisiu, Marc Ribas. Es tracta d'un torró creat amb un ingredient que en saben pocs.

Imatge del torró de Marc Ribas sobre el fons del plató de Cuines de TV3
El torró de Marc Ribas porta un ingredient especial. | TV3, Torrons Vicens

Marc Ribas ha volgut innovar creant un torró que combina: cobertura de xocolata amb un 75% de cacau amb un còctel picant, tabasco i un toc de sal. A Torrons Vicens ho descriuen com "un contrast de sabors i textures amb un resultat espectacular. Un torró Brutal!".

El tabasco és l'ingredient secret que aquest any Marc Ribas ha fet servir per sorprendre els seus milers de seguidors. Encara que ell no ho ha promocionat a les seves xarxes socials, segur que seran molts els que no es resistiran a provar "Brutal", el seu torró.

El torró picant no és les úniques postres de Marc Ribas per aquest Nadal

El torró picant no és l'únic postres amb què Marc Ribas busca sorprendre aquest any. A més d'aquest, el xef català té un torró de ratafia amb Torrons Vicens. En aquest cas, Marc Ribas combina: ametlles, nous, ratafia i xocolata bitter. Una combinació molt diferent de l'anterior, però també busca convèncer.

Imatge del torró de ratafia de Marc Ribas i de fons la imatge del plató del Cuines
Marc Ribas també compta amb un torró de ratafia. | TV3, Torrons Vicens

Passat Nadal, haurem de veure si, finalment, les propostes de Marc Ribas han estat o no un autèntic èxit.