Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

SOCIETAT

Si et sobra una mica d'espai al costat de la rentadora, Lidl sap com treure'n partit

L'últim de Lidl està encantant al públic que compta amb poc espai a casa i que ara podrà viure molt millor

Abans d'obrir el catàleg de Lidl pensàvem que comptar amb un safareig a casa, avui dia era tot un luxe. Que només era qüestió de sort que el teu pis comptés amb un espai on organitzar la bugada.

Per això ens ha fascinat tant aquest invent de Lidl. Una solució per poder gaudir d'un espai on col·locar tots els utensilis relacionats amb la bugada còmodament.

Un moble per al racó de la bugada que està posant tots els ulls a Lidl

El que et volem mostrar és una aplicació molt senzilla, però revolucionària de Lidl. Una manera molt barata, fàcil i compacta de comptar amb un lloc on emmagatzemar i organitzar tota la bugada en un mateix lloc.

Es tracta de la sobreestructura per a la rentadora que ven Lidl. Un enginyós, però simple accessori que transforma la teva rutina de rentatge i et posa la vida més fàcil.

Figura envinyada sota fons beis d'una rentadora blanca amb estructura de prestatges de metall acoblada on hi ha pots de detergent, pot amb pinces, tovalloles i caixes blanques
Sobreestructura de metall per a rentadora | Lidl

Lidl ha aconseguit, amb aquest invent, oferir-nos la manera més factible de transformar el nostre racó de rentatge de roba en un mini safareig. De manera que fer la bugada ja no serà tan incòmode i l'ordre en serà protagonista.

Lidl transforma la teva rentadora en un petit safareig per menys de 20 euros

La sobreestructura per a rentadora de Lidl és una prestatgeria acoblada a la rentadora per optimitzar l'espai, per poc que sigui. I així tenir a mà tot el necessari per a la bugada.

No necessites fer obres ni utilitzar forats a la paret per instal·lar-la. Simplement busca-la a Lidl, col·loca-la a casa i ja està a punt per començar a ser usada i gaudida.

Aquesta estructura està composta per tres prestatges de metall amb revestiment en pols de llarga durada. Un material de suficient qualitat i apropiat per mantenir-se cuidat al costat de productes de neteja i humitat.

Amb aquesta solució de Lidl ja no tindràs les pinces, els draps i els productes de neteja a llocs apartats. Tot estarà a mà i l'espai sobre la rentadora, abans inservible, serà més que aprofitat.

Pots posar-la a qualsevol terra, ja que les potes són antiratllades. I no et pensis que es tracta de cap inversió especial: aquesta estructura et canviarà força la vida i només costa 19,99 € a Lidl.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: