Muntatge d'un supermercat Esclar des de l'exterior, un cotxe elèctric carregant-se i un aplaudiment

SOCIETAT

El servei d'Esclat que no para de rebre aplaudiments dels clients

Esclat ofereix la possibilitat de carregar els cotxes elèctrics sense descarregar aplicacions ni demanar dades personals

Esclat és un supermercat referent per molts motius. Els productes de proximitat, de qualitat i de km 0. Ara Esclat també està enhorabona per un altre dels seus serveis més ben valorats.

Es tracta de la xarxa de carregadors elèctrics de cotxes. Normalment, se situen en una zona propera al seu servei de benzineres i el seu ús és ben fàcil. De fet, només cal carregar el cotxe, pagar i seguir amb el viatge.

Aquesta senzilla manera d'oferir la recàrrega de cotxes a Esclat ha estat àmpliament valorada en positiu. I és que altres vegades no és tan fàcil carregar el cotxe elèctric.

Esclat ho posa fàcil

Cal descarregar aplicacions, posar dades personals i, després de tota la burocràcia, beneficiar-te del servei. Esclat ha pensat en els seus clients i en la intenció de fer-ho tot sense gaires mals de cap. Així que des del compte @monSOSteniblbe han fet una publicació agraint a Esclat la seva facilitat.

Els conductors que tinguin un cotxe elèctric podran accedir a qualsevol estació d'Esclat i continuar amb el viatge sense problemes. Tot un avenç a favor de la sostenibilitat i del bon tracte al client.

Esclat és a l'ordre del dia

A Espanya, els cotxes elèctrics estan experimentant un creixement significatiu en la popularitat i la demanda. El Govern ha implementat diverses mesures per promoure l'adopció de vehicles elèctrics. Tot plegat com a part de la seva estratègia per combatre la contaminació urbana.

Algunes d'aquestes mesures inclouen incentius fiscals, subvencions per a la compra de vehicles elèctrics i la instal·lació d'infraestructura de càrrega. Pel que fa a l'oferta de cotxes elèctrics, moltes marques automotrius estan ampliant la gamma de models.

A més a més, s'estan establint acords entre fabricants d'automòbils i empreses energètiques. La finalitat és millorar la infraestructura de càrrega i fer més accessible la recàrrega de vehicles elèctrics a tot el país.

L'augment de la consciència ambiental i la preocupació pel preu de combustible i manteniment han contribuït al creixement del mercat. La millora en l'autonomia de les bateries i la reducció dels preus estan fent que cada vegada siguin una opció més atractiva.