Imatge de fons d?un cartell d?una oficina d?ocupació del SEPE i una altra d?un noi sorprès amb un ordinador portàtil a les mans

SOCIETAT

El SEPE publica una oferta de feina de fins a 3.500 euros al mes

Es tracta d'un lloc de treball per al qual s'haurà d'estudiar alemany, però que serà amb contracte indefinit

El SEPE ha anunciat una oportunitat laboral internacional. Són molts els espanyols que consideren mudar-se a l'estranger a buscar feina quan no troben feina durant diversos mesos. Segons l'INE, el 2023, 531.889 persones van deixar Espanya buscant noves oportunitats, tot i que la xifra ha disminuït en comparació amb anys anteriors.

Tot i que hi ha diverses opcions, aquells que trien marxar, tendeixen a escollir països de la UE, que ofereixen una àmplia gamma de programes i oportunitats laborals per a tots els perfils professionals.

El SEPE cerca espanyols per treballar a Alemanya

El SEPE, en col·laboració amb la xarxa EURES, ha publicat una oferta de feina per cobrir llocs de fisioteràpia a Alemanya. La posició està en un centre que ofereix serveis de Fisioteràpia, Ergoteràpia i Logopèdia a Gersthofen, amb un equip multidisciplinari.

L'objectiu principal és oferir tractaments d'alta qualitat, a més de permetre el desenvolupament d'habilitats en diversos camps com ortopèdia, neurologia, pediatria i interns, tant en fisioteràpia com en esport.

Quins requisits cal complir per al lloc?

A la publicació del SEPE per a aquest lloc de treball a Alemanya, es requereixen certes condicions. En primer lloc, cal completar un curs preparatori d'alemany al país d'origen, així com obtenir la Targeta Professional Europea i passar per un procés de reconeixement. El contracte ofert és indefinit, amb un període de prova de sis mesos.

En una primera instància, es comença com a auxiliar amb un salari de 2.500 euros bruts, rebent una ajuda per als costos del lloguer de l'apartament. Després podran treballar com a fisioterapeutes a temps complet, amb un salari mensual brut entre 3.200 i 3.500 euros.

El lloc que ofereix el SEPE inclou una setmana laboral de cinc dies: al principi, 25 hores per participar en cursos d'alemany i després, 40 hores. D'altra banda, els empleats seleccionats tenen dret a 26 dies de vacances.

EURES és una xarxa de serveis d'ocupació fundada el 1994 per facilitar la mobilitat laboral entre països europeus. Aquesta xarxa acull 3.9 milions de llocs de treball i 5.000 ocupadors a tot Europa. El SEPE col·labora amb EURES per proporcionar diverses ofertes de feina, moltes de les quals no requereixen estudis específics o un domini perfecte de l'idioma.

➡️ Societat

Més notícies: