Fotomuntatge amb una imatge de fons d´una cuina d´un restaurant i una rodona vermella amb els germans Roca

SOCIETAT

El secret de la cuina del Celler de Can Roca surt a la llum

Jordi Roca ha fet públic un sorprenent i curiós secret de la cuina del seu restaurant, el Celler de Can Roca

Sorpresa després de l'últim que s'ha revelat sobre un famós restaurant català. El Celler de Can Roca, l'exclusiu establiment dels tres germans Roca a Girona, encara no deixa d'impactar el públic i no tan sols pel menjar.

Les últimes hores, els germans Roca feien públic un dels seus secrets més ben guardats. Jordi Roca acudia aquest dimarts passat, 6 de febrer, al programa de TV3Planta Baixa.

Allà acabava confessant quin és l'objecte que presideix dia rere dia la cuina del Celler de Can Roca. Un que és molt valuós i molt especial per als xefs.

El secret més ben guardat del Celler de Can Roca

TV3 revelava aquest dimarts passat, 6 de febrer, un dels secrets més ben guardats d'un dels restaurants més exclusius de Catalunya. Es tracta del Celler de Can Roca, regentat pels tres xefs i germans Joan, Josep i Jordi Roca.

Aquest, ubicat a la ciutat de Girona, feia pública una cosa que fins ara no se sabia. Jordi Roca era entrevistat al programa Planta Baixa de la televisió pública catalana. Allí, era preguntat sobre el curiós objecte que es troba a la cuina del Celler de Can Roca.

"Al Celler de Can Roca són tan culers que la cuina la presideix una samarreta de Leo Messi", informava el compte de X (Twitter) de TV3. Una cosa que confirmava Agnès Marquès al programa que presenta, Planta Baixa.

"És del Barça, és de Leo Messi", confirmava la presentadora. I el pastisser procedia a ensenyar als espectadors de TV3 la samarreta, que ha abandonat el restaurant només durant unes poques hores.

La samarreta de Messi del Celler de Can Roca

Jordi Roca revelava que tenen penjada sempre a la cuina del restaurant una samarreta de l'exjugador blaugrana. "Està signada per Messi. No l'hem rentat mai", confessava. Així que l'olor de què estava impregnada era, evidentment, la de la cuina. "Fa olor de cuina", afirmaven tots els presents a plató.

Tot i que es confirmava que Messi l'havia tingut, sens dubte, a les mans, encara quedava una cosa important per resoldre, que formulava la presentadora del programa. "Sabem si ell se la va arribar a posar alguna vegada?".

Una pregunta que es quedava sense resposta, ja que Jordi Roca no ho sap amb certesa. "Jo vull creure que sí". "Cada un es munta la seva pel·lícula", tancava Agnès Marquès a TV3.