Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Stradivarius i un cercle amb els mocasins negres amb plataforma
SOCIETAT

Em compro les sabates planes track de Stradivarius i m'encanten

Suma't a la tendència dels mocassins aquesta temporada d'hivern i comença a crear looks amb estil trencador

Que els mocassins són una de les tendències que més estem veient aquesta tardor-hivern no és res de nou. Des de fa uns quants mesos hem estat testimonis de com aquest model de sabata s'ha convertit en un imprescindible. Firmes com és el cas de Stradivarius han omplert els seus aparadors amb ells.

De taló, amb plataforma, destalonats, amb sola dentada, de colors cridaners i de moltes altres maneres. Stradivarius ha sumat al seu catàleg diversos models que són tot un èxit. Aquest calçat està molt a la moda aquesta temporada i crec que és el regal de Reis perfecte.

Stradivarius m'enamora amb el seu nou calçat pla track amb sivella

Des de sempre, les sabates escolars que han acompanyat els nostres primers passos infantils han estat els mocassins. Fidels companys que amb el pas dels anys han aconseguit reinventar-se i posicionar-se com un dels models preferents avui dia.

Stradivarius compta amb diversos models disponibles tant a la seva web com a qualsevol dels seus establiments. Pel que he decidit passar-me pels seus passadissos per donar-hi una ullada. D'aquesta manera he trobat les sabates planes track de sivelles més top de la temporada.

Les cames d'una noia amb mitges, mitjons blancs i els mocasins negres amb plataforma de Stradivarius
Els mocasins són tendència aquesta temporada | e-noticies.cat

Es tracta d'unes sabates planes que tenen una sola dentada tipus track. Aquests posen un tancament mitjançant sivella a la polsera de l'empenya que els aporta un toc original. A més a més, tenen un acabat en punta rodona molt còmoda.

Pel que fa a la seva sola, aquests mocassins de Stradivarius tenen una alçada de 6 centímetres, cosa que ve molt bé. Sense cap dubte, aquest model ha esdevingut un dels meus favorits. Còmodes, amb estil, moderns i amb sola per sumar un parell de centímetres.

Els mocasins negres amb plataforma de Stradivarius al prestatge d'una de les botigues
Els mocasins de Stradivarius tenen una alçada de 6 centímetres | e-noticies.cat

Disponibles a la pàgina web de Stradivarius i a les botigues

Segurament a tu també t'hagin conquerit. Aquestes sabates planes track són la bomba i és que a simple vista enamoren qualsevol. Així que deixa'm dir-te que estan disponibles tant a les botigues físiques de Stradivarius com de manera en línia.

Les talles varien des de la 35 fins a la 41, però actualment a la web només queden la 37,38, 39 i 41. El preu del producte és de 35,99 €, gens excessiu pel meu gust. Així que et recomano afanyar-te si vols afegir-los a la teva col·lecció o regalar-los a aquesta amiga especial.

Els mocasins negres amb plataforma de Stradivarius, vistos des de dalt i de costat
Si estàs buscant un regal per a Reis, ho has trobat | e-noticies.cat

Una tendència que torna a trepitjar

No és gens sorprenent dir que els mocassins aquesta temporada estan sent tendència. Aquest calçat ha tornat amb més força que mai i amb mitjons o sense, aquest parell s'ha convertit en tot un must have. Una moda estimada per moltes fashionistes que tenen diversos punts a favor com la seva funcionalitat àmplia.

Amb els mocassins es poden fer diferents looks amb una gran facilitat. Aquest model de sabates queda genial amb pràcticament qualsevol peça. Encara que jo et recomano conjuntar-los amb una bonica faldilla de taules i un jersei calentet.