Muntatge amb una dona dormint i el doctor Mark Hyman
SOCIETAT

La rutina nocturna que allarga la vida molts anys: el secret del 'doctor Longevitat'

Aquesta rutina del doctor Mark Hyman us permetrà frenar el procés d'envelliment

No és cap mentida dir que tots ens agradaria mantenir-nos joves fins a l'eternitat. De fet, aquest és l'anhel de moltes persones, i això no ens hauria d'estranyar. Força, salut, vitalitat... en definitiva; hi ha milers de raons per no complir més anys.

Lamentablement, aquest és un desig que no es pot fer realitat (o almenys la ciència no ho ha aconseguit per ara). No obstant això, el que sí que és a la nostra mà és dur a terme determinats hàbits per endarrerir el procés. En aquest sentit, el famós doctor Mark Hyman, conegut com el 'doctor Longevitat', ens porta una rutina amb efectes molt positius.

Descansar més i millor, la clau del 'doctor Longevitat'

En un món ple d'estrès i presses, el famós doctor Mark Hyman, de 63 anys, ha esdevingut tot un referent pel que fa a la lluita per l'eterna joventut. I és que assegura haver revertit la seva edat biològica fins a 20 anys.

Per aconseguir-ho, Hyman ha dut a terme una autèntica revolució als seus hàbits diaris, començant per les hores de son. Un bon descans és fonamental, per la qual cosa cal dedicar-hi les hores que necessitem perquè sigui el més òptim possible.

Ara bé, el primer pas de la rutina el trobem al sopar. L'ideal seria sopar entre les sis i set de la tarda, i si és possible, seleccionant aliments rics, saludables i lleugers. Per exemple, les verdures i la proteïna animal seria una gran opció.

Pren-t'ho amb calma abans d'anar-te'n a dormir

L'ús de tecnologia i pantalles també s'hauria de reduir hores abans d'anar a dormir. Al seu lloc, es pot substituir per dues hores de relaxació cada dia. Sortir a caminar o llegir un llibre, per exemple, ens ajudarà a alleujar tensions.

Un cop arribats a les nou del vespre, aproximadament, el doctor aconsella preparar un bany calent ple de sals d'Epsom i oli de llimona. Quan acabem del bany, i abans de ficar-nos al llit, també seria aconsellable meditar almenys durant 20 minuts.

Per acabar la rutina, just abans d'anar a dormir, seria aconsellable prendre glicinat de magnesi, un suplement ideal per reduir l'estrès. Així mateix, assegura't d'eliminar qualsevol distracció que tinguis, i mantingues la teva habitació ordenada i a una temperatura ideal per dormir.