Muntatge de fotos d'una persona enfadada i, de fons, una televisió amb el logotip de Movistar Plus+
SOCIETAT

El revés que ha donat Movistar a milers de clients a tot Espanya per segona vegada

Movistar dona una mala notícia a milers de clients: imposa una nova pujada de preu en certs serveis de la companyia

Movistar ha donat un nou gerro d'aigua freda als seus clients. I és que, des d'aquesta mateixa setmana, les persones que tinguin contractats alguns serveis de Movistar pagaran més sense obtenir cap millora en el servei contractat.

Una mala notícia que no és la primera vegada que dona Movistar aquest any. I és que —comptant aquesta— ja van dues pujades de preu les que ha imposat la companyia aquest 2024.

L'anterior pujada va tenir lloc al gener. En aquella ocasió, Movistar va incrementar el preu de les tarifes combinades de fibra i mòbil i també de les tarifes de fibra i mòbil per separat. Un increment del cost que va arribar a assolir els 4 euros mensuals.

Tot i això, segons ha exposat l'OCU, a partir del 13 de maig, té lloc una nova pujada de preus. A continuació, et detallem a quines tarifes afecta la pujada i quin és el nou import.

Quines tarifes de Movistar pugen de preu a partir del 13 de maig

Tot i que l'increment de preu es va fer efectiu el passat 13 maig, els clients de Movistar van ser informats d'això fa dos mesos.

La nova pujada afecta diversos paquets de miMovistar i algunes tarifes de Movistar Fusión, les que compten amb Movistar Plus+. Més concretament, aquesta pujada de preus està relacionada amb els continguts d'esports, ja que només afecta les tarifes de Movistar Plus+ que inclouen aquest tipus de contingut.

Els dos paquets de Movistar Plus+ que pugen de preu són el Paquet Motor i el Paquet Esports Total.

  • Paquet Motor: Inclou la Fórmula 1 i MotoGP, a més d'altres competicions com la Premier League i el Roland Garros. En aquest cas, l'increment de preu és de 5 euros.
  • Paquet Esports Total: Aquest paquet inclou, a més de tot l'anterior, tots els continguts de Dazn exceptuant LaLiga. L'increment d'aquest paquet també és de 5 euros.

Els dos paquets de miMovistar afectats

Paquet

Preu anterior

Preu actual

Paquet Motor

10 euros/mes

15 euros/mes

Paquet Esports Total

19 euros/mes

24 euros/mes

Tot i això, no són els únics paquets de Movistar que veuran el seu preu incrementat. Sis tarifes més de miMovistar —que inclouen contingut d'esport— també n'augmentaran el cost.

Tarifes de miMovistar afectades

Tarifa

Preu anterior

Preu actual

Total X2

177 euros/mes

182 euros/mes

Total Plus

191 euros/mes

196 euros/mes

Total Plus X4

208 euros/mes

213 euros/mes

Total Plus amb 4 línies

218 euros/mes

223 euros/mes

Total Plus X2 amb 4 línies

230 euros/mes

235 euros/mes

Total Plus X4 amb 4 línies

235 euros/mes

240 euros/mes

A més, també es veuran afectades algunes tarifes de Fusión antigues que alguns clients encara tenen contractades, tot i que ja no es comercialitzen.

En conclusió, a partir del 13 de maig els clients que tinguin contractades alguna de les tarifes esmentades veuran incrementada la factura a final de mes. És a dir, pagaran més pel mateix. Serà la darrera pujada de preu de Movistar aquest 2024?

➡️ Societat

Més notícies: