Muntatge amb diversos ous amuntegats de fons i la cara del xef Martín Berasategui

SOCIETAT

Desvelen els ous que Martín Berasategui sempre compra al súper: els seus favorits

Per fer un bon ou ferrat és important la matèria primera, i descobrim on els compra el xef Martín Berasategui

El cuiner espanyol que compta amb més estrelles Michelin és Martín Berasategui, per això, tot el que ell expliqui sobre receptes acostuma a tenir força èxit. I ara els ha arribat el torn als ous.

És cert que pràcticament totes les persones sabem fer un ou ferrat amb més o menys encert. Tot i això, per fer l'ou ferrat perfecte ens dona uns consells que sempre ens vindrà bé aplicar per poder gaudir d'un bon menjar.

Els secrets de Martín Berasategui per a un ou ferrat perfecte

El primer que ens explica el famós cuiner, és que l'oli ha d'estar molt calent quan tirem l'ou. A més, si no saps exactament quan es produeix aquest moment un truc molt bo és posar un trosset de molla de pa a la paella i quan aquesta es comenci a torrar, serà el senyal que està en el seu millor moment per fer l'ou.

També hem de tenir en compte que l'ideal és trencar l'ou a la tassa i després posar-lo a l'oli calent. Això és degut al fet que, si per algun motiu l'ou estigués dolent, ens tocaria rebutjar també l'oli, així ens estalviarem algun disgust amb la recepta.

Quan tenim l'ou a la paella, Martín Berasategui ens recomana llençar l'oli per sobre de la clara amb l'ajuda de l'escumadora o una cullera. Això ho farem d'una forma molt ràpida perquè el rovell no es qualli. I seguint aquests trucs aconseguirem un bon ou ferrat.

Els ous que compra Martín Berasategui

Perquè una recepta ens surti bona no només depèn de fer tots els passos correctament, una part essencial és fer servir un bon producte per fer-ho.

I hem pogut saber que Berasategui compra una gran part dels ous que prepara per al seu restaurant a Paco Dávila, que és el propietari de la granja de Brieva (Segòvia), on es recullen els ous campers que utilitzen per a les seves elaboracions els millors xefs.

Però compte, que no s'emporta qualsevol ou, el xef compra en exclusiva els ous de les polletes, que són les que comencen a posar a les 23 setmanes de vida fins a la setmana 29. Això és degut al fet que els ous de gallines joves són més petits, però de gran sabor pel fet que tenen la mateixa concentració de clara i rovell.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: