Carlos Cuevas amb barba i cabell castany clar davant d'un fons amb logotips i un cercle vermell amb una icona de coberts.
SOCIETAT

El restaurant de Barcelona que és propietat de Carlos Cuevas i no ho sabies

El local se situa en un dels barris més emblemàtics de la capital i ofereix marisc a un preu assequible

Carlos Cuevas és un conegut i estimat actor català i també jove empresari. Almenys així ho afirmen des de Crónica Directo, el portal que ha analitzat el restaurant d'èxit a Barcelona. Amb un estil modern, el local ha aconseguit atraure comensals de tot arreu de la ciutat gràcies a la seva proposta senzilla, però deliciosa.

Es tracta del restaurant Lluritu, un projecte culinari de Carlos Cuevas que ja està fent parlar molt. A més de la seva popularitat al barri de Gràcia, han obert un segon local, Lluritu 2, i han començat a oferir un vermut exclusiu a l'hotel Ars. El que fa que Lluritu es distingeixi d'altres marisqueries no és només la qualitat dels plats.

Si no també la seva filosofia: oferir marisc i peix fresc a preus accessibles per a tothom. Encara que el restaurant de Carlos Cuevas es considera de "gamma mitjana", la seva missió és fer que productes com musclos, navalles, gambes i nècores siguin accessibles a més persones. Tot plegat deixant enrere l'exclusivitat que solen tenir aquestes menges.

Façana d'un edifici amb dues entrades, una amb escales i una altra amb un taulell, i un rètol que diu

Carlos Cuevas i la seva aposta gastronòmica al centre de Barcelona

El menú del restaurant no es complica amb tècniques sofisticades, sinó que se centra a ressaltar la qualitat del producte. Els plats més destacats són les gambes, les navalles i els musclos a la brasa. Tots ells servits al seu suc i amb un toc picant que fa que cada mossegada sigui una explosió de sabor.

Tot i no ser un restaurant mediàtic, Lluritu ha aconseguit conquerir els paladars més exigents gràcies a la frescor i qualitat. A més, l'ambient a Lluritu és clau per al vostre èxit. L'espai és lluminós, de disseny senzill i acollidor.

Hi predominen colors com el blanc i el vermell que conviden a gaudir d'una experiència relaxada i festiva. El restaurant de Carlos Cuevas cerca oferir un lloc on les persones puguin gaudir de bon menjar en bona companyia. La clientela repeteix no només pel sabor dels plats, sinó també per l'ambient càlid i familiar que es respira al lloc.

Un home amb bigoti i cabell castany clar, sense camisa, posa davant d'un paisatge marí amb cel clar.

Una idea de comú amb un altre company de professió

Però Carlos Cuevas no s'ha embarcat en aquest projecte tot sol. I és que els responsables de l'èxit de Lluritu són Carlos Cuevas i Pau Roca, que, a més de ser actors, van decidir emprendre junts. Es van conèixer al rodatge de la sèrie Ventdelplà i, després de desenvolupar una gran amistat, van decidir fer un pas més.

Tot i la seva presència al sector, els fundadors prefereixen mantenir-se en segon pla, sense buscar protagonisme mediàtic. El que realment els interessa és que el restaurant funcioni i que els seus comensals gaudeixin de cada visita. L'èxit de Lluritu es reflecteix a la popularitat que ha guanyat en tan poc temps.

La combinació d'un producte excel·lent, preus raonables i un ambient acollidor ha convertit aquest restaurant en un referent a Barcelona. Els que vulguin gaudir d'una experiència gastronòmica única poden acostar-se a Gràcia o fer una reserva en línia per tastar els exquisits mariscs de Lluritu.

➡️ Societat

Més notícies: