Muntatge d'un plat amb un tros de pollastre rostit amb amanida i llimona i el restaurant A Pluma desenfocat

SOCIETAT

El restaurant de Barcelona que té el millor pollastre a l'ast de tot Catalunya

El restaurant de Barcelona compta amb una bonica història i la missió de fer gaudir els seus comensals sigui quin sigui el dia de la setmana

Al cor de Barcelona hi ha el santuari gastronòmic del pollastre a l'ast: el restaurant A Pluma. Amb una barreja única d'espècies i una tècnica de cocció tradicional, el restaurant ha conquerit el paladar dels catalans i visitants per igual.

El pollastre a l'ast, plat que ha esdevingut sinònim de diumenges a Catalunya, té les arrels en la innovació culinària. Joan Casas va introduir aquest menjar a l'escena gastronòmica barcelonina.

I ho va fer inspirat per la tècnica de preparació dels kebabs durant la seva estada a Alemanya als anys 60. Des d'aleshores, el plat s'ha convertit en un element imprescindible als restaurants i cases de Barcelona i de tot el país.

Un restaurant amb història

Al restaurant A Pluma, el llegat del pollastre a l'ast es fusiona amb la creativitat contemporània. Eugeni de Diego, un col·laborador proper del conegut xef Ferran Adrià, ha perfeccionat la recepta per oferir una experiència culinària única. Amb una barreja secreta d'espècies i un rostit acurat al forn de carbó.

Així és cada mos de pollastre a l'ast al restaurant A Pluma de Barcelona, tota una explosió de sabor i textura. Actualment, el restaurant A Pluma compta amb tres locals a Barcelona i ofereix als seus moltes opcions per gaudir d'aquesta delícia gastronòmica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Des de l'elegant ambient del local al carrer de Santaló fins a l'animada atmosfera de la rambla del Poblenou de Barcelona. Cada ubicació ofereix una experiència única però igualment deliciosa.

El restaurant amb una clara missió a Barcelona

Amb l'objectiu d'innovar a la cuina popular de Barcelona, el restaurant ha proposat un objectiu. El de portar el millor de la cultura del pollastre a l'ast. No només els diumenges, sinó que vol que els seus comensals visquin una festa qualsevol dia de la setmana.

Ja sigui per a un dinar ràpid entre setmana o per a una celebració especial els diumenges. Aquest restaurant ha esdevingut la destinació predilecta per als amants del bon menjar a Barcelona.

En definitiva, el restaurant és molt més que un simple lloc on menjar. És un lloc on la tradició es troba amb la innovació per delectar els sentits i satisfer els desitjos gastronòmics més exigents.

➡️ Societat

Més notícies: