Rentaplats compacte de la marca Silvercrest de Lidl
SOCIETAT

El rentaplats compacte de Lidl que s'esgota: portàtil i sense connexió d'aigua

És tot un invent per quan no tenim espai per a un rentaplats, però volem evitar rentar a mà

Els electrodomèstics de la cuina han aparegut per facilitar-nos les coses. Per exemple, el rentaplats ens va ajudar a dir adeu a fregar a mà. Però és clar, també depèn de l'espai que tinguem per poder col·locar-lo.

Depèn de la distribució de la nostra cuina, de vegades fins i tot es fa impossible col·locar-ne un de petites dimensions. Si aquest és el teu cas, unes de les darreres novetats de Lidl t'interessa i molt. I és que és un rentaplats compacte de la marca Silvercrest que no necessita connexió d'aigua.

Ja està disponible a la pàgina web de la cadena i el pots aconseguir per 249,99 euros. És una gran oportunitat per a totes aquelles persones que volen oblidar-se de fregar a mà la vaixella. Per això, no és estrany que s'hagi convertit ràpidament en tot un èxit de vendes.

El rentaplats portàtil de Lidl té 5 programes de neteja

El més destacat d'aquest rentaplats compacte són les seves dimensions que fan que càpiga en qualsevol racó. Mesura 42 centímetres de llarg, 43,5 d'amplada i 44,5 de fons. A tot això cal afegir-hi que, com que no necessita connexió d'aigua, no importa on el col·loquis i podràs portar-lo amb tu si vols.

Rentavaixelles compacte de Lidl
Pots programar els rentats en diferit | Lidl

Compta amb una pantalla tàctil on veurem el temps estimat de durada del cicle i el nivell de sal i abrillantat. Hi podràs escollir quin és el programa de neteja que més s'adequa en cada moment entre cinc de diferents. Així mateix, també tens l'opció de programar el rentat en diferit prement el rellotge i ajustant el temps.

Has de tenir-lo situat a prop d'un endoll, ja que funciona amb corrent elèctric. Aquest rentaplats té una potència que va dels 730 als 860 W i arriba a una temperatura màxima de 70 graus. Pel que fa al consum energètic, aquest és de 40 kWh per cada 100 cicles.

Així funciona aquest rentaplats compacte

Per si et crea curiositat, ara t'explicarem com funciona aquest rentaplats compacte de Lidl. En primer lloc, t'has d'assegurar que el dipòsit estigui ple perquè és on agafarà l'aigua. Es recomana que aquesta sigui potable perquè el rendiment de l'aparell no es vegi afectat.

Tot seguit, haurem de col·locar la nostra vaixella tenint en compte alguns aspectes. Per exemple, com posa al manual d'instruccions, hem de deixar espai perquè l'aigua circuli. El rentaplats també compta amb una petita safata per col·locar coberts.

Després només hem d'escollir el programa i començar a funcionar. En aquest moment, i fins que s'acabi, no es recomana obrir la porta del rentaplats ni interrompre el subministrament elèctric. Quan acabi ens adonarem, perquè emetrà un senyal acústic i s'apagarà l'indicador de funcionament.

És important que una vegada que acabis de rentar la teva vaixella no tanquis del tot la porta. D'aquesta manera, s'assecarà la part interior i, a més, aconseguirem ventilar-la. També caldrà que buidis el dipòsit d'aigua residual i netegis el filtre abans de la següent rentada.