Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents
SOCIETAT

Renova el teu jardí o terrassa amb el set de mobles de Lidl: ara rebaixat al 40%

Aquests mobles de Lidl són el que necessites per treure el màxim partit a la zona exterior de casa teva

Els mobles que necessites són a Lidl. Ara que les zones exteriors de la casa adquireixen més importància, cal que estiguin preparades. Per això mateix, amb aquest set de mobles de Lidl tindràs gran part de la feina feta.

Aquests mobles seran imprescindibles perquè puguis organitzar un tranquil pla a casa teva. Sí que és veritat que, en cas que tinguis terrassa, aquesta haurà de ser una mica àmplia perquè hi puguin cabre sense problemes. Seran els protagonistes dels millors plans que puguis organitzar a casa teva.

A més, Lidl vol que els aconsegueixis al millor preu, i per això els ha aplicat una gran rebaixa. El preu habitual és de 599 euros. Però ara tenen un descompte del 40%, cosa que fa que els puguis comprar per tan sols 349,99 euros.

El conjunt de mobles més complet de Lidl

Amb aquests mobles, Lidl ofereix una veritable oportunitat. Tindrem pràcticament tota la nostra zona exterior equipada per gaudir-ne amb les bones temperatures. I és que el set està compost per dues cadires, un sofà de dues places i una taula.

És important fer un apartat només a aquest últim element. La taula d'aquest set és molt versàtil, cosa que ens pot ajudar a donar-li diferents usos. I és que per això compta amb una alçada que podem regular a l'alçada que millor ens vingui.

El bon preu que ara té a Lidl no és només l'única bona notícia pel que fa a aquests mobles. I és que tampoc hauràs de ser manetes per tenir-los a punt ràpidament. Es poden muntar en poc temps sense necessitat d'utilitzar eines.

Estan fets amb materials que resisteixen a la intempèrie

El temps és molt canviant, per la qual cosa és important que tot allò que tinguem a la zona exterior de la casa sigui resistent. En aquest cas, tots els mobles de Lidl compten amb una estructura de polipropilè, cosa que fa que puguin estar a la intempèrie tot l'any.

Sí que seria recomanable guardar l'encoixinat, sobretot perquè no es mulli o s'ompli de pols innecessàriament si plou o ja és hivern i no passem temps a fora.

Aquests mobles de Lidl estan disponibles en dos tons, podent escollir el que més t'agradi. Tant el color antracita com el marró són dues opcions que encaixen amb el que esperem d'un moble d'exterior. És a dir, no haurem de patir per la brutícia.

Set de mobles marró i antracita de Lidl

Pel que fa a les mides d'aquests mobles de Lidl, el sofà té unes dimensions de 129 centímetres d'amplada, 77 de fons i 63 d'alçada. Per la seva banda, les cadires tenen 65 centímetres d'alçada, 77 de fons i 83 d'alçada. A la taula trobem una amplada de 116 centímetres, una alçada que va des dels 40 fins als 66 i 71,5 de fons.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: