Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl i un cercle amb un nen jugant amb la botiga de fusta que ven la cadena
SOCIETAT

El regal de Reis de Lidl que demanen els més petits i només costa 20 euros

Lidl està generant molts comentaris amb aquesta joguina unisex que ha experimentat una interessant rebaixa

Encara falten dies perquè arribi realment Nadal, però no sembla que sigui així. I és que només cal veure que els supermercats s'han omplert de productes específicament pensats per a aquestes festes.

Un exemple és que Lidl ja té a la venda un dels regals perfectes per als més petits el dia de Reis. Es tracta d'una joguina que està molt sol·licitada i que costa menys de 20 €. Ens estem referint a la botiga de fusta.

La botiga de Lidl de fusta, un regal econòmic per a Reis

Lidl ha llançat un catàleg ple d'articles de Nadal. S'hi poden trobar aliments típics d'aquestes festes, com el pandoro, així com pijames amb motius associats a aquestes.

I això no és tot, també ha presentat un ampli assortiment de joguines perquè els Reis Mags sàpiguen molt bé què regalar als nens i nenes. Això sí, entre tots ells ha aconseguit destacar especialment la botiga de fusta. Amb ella, els petits es poden divertir exercint de venedors i clients.

Es tracta d'un minisupermercat de Lidl, realitzat fonamentalment amb fusta de pi, contraxapat i MDF. I al mateix no li falta detall: àmplia varietat de productes, cinta transportadora, prestatges, diners, lector per a targetes, caixa registradora, bossa, expositor de fullets...

Però és que n'hi ha més, ja que també disposa de diferents sons i llums per recrear encara millor una botiga. D'aquesta manera, es presenta com una joguina per “estimular la fantasia, la creativitat i la capacitat d'adoptar papers diferents”.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Lidl de fons i la joguina botiga de fusta per als més petits
Troba a Lidl la joguina perfecta per als més petits de casa | Lidl

Per a menors de 3 anys d'ara endavant està recomanat aquest article, que pesa 9,85 quilos. A més, té unes dimensions de 75 x 101 x 32 centímetres i inclou dues piles.

Com hem esmentat, també ha cridat molt l'atenció pel seu preu, ja que ara es pot aconseguir per només 19,99 €. La cadena alemanya ho ha rebaixat un 33%, ja que abans costava 29,99 €.

La joguina de Lidl està molt ben valorada

Lidl ha aconseguit generar enrenou amb aquest regal per a Reis, pel seu cost i característiques. I això és degut, en gran part, al fet que està funcionant el boca a boca. Sí, perquè són molts els adults que l'han comprat per als petits de la casa i n'estan destacant les bondats.

A la web de la cadena li han donat aquests clients una nota de 4,3 sobre 5. Una magnífica  puntuació que és deguda al fet que han ressaltat que “és una bonica botiga de jocs a un preu assequible” i que “té bona qualitat. A més, els nens juguen amb gran entusiasme”.

Sense oblidar que també destaquen que “és robusta” i “és fàcil de muntar. Així mateix, resulta molt elegant” i “tot encaixa perfectament”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.