La recepta de conill amb salsa de festucs que prepara Carme Ruscalleda
Aquest plat és molt senzill i ràpid de preparar i el resultat que s'aconsegueix és realment exquisit
No sempre els grans resultats a la cuina comporten molta feina. De vegades aconsegueixes un plat deliciós sense haver de passar-te hores cuinant i amb pocs ingredients. Això passa amb aquest llom de conill amb salsa de festucs de Carme Ruscadella.
Aquest plat és perfecte per fer les vegades que vulguis de plat principal i es pot presentar sol o acompanyat. S'hi uneixen la textura suau i delicada d'una carn de conill ben preparada i la dolçor de la salsa de festucs. Una barreja que no deixa indiferent ningú que la prova.
Ingredients per al conill amb salsa de Carme Ruscalleda
Aquí et deixem els ingredients necessaris per elaborar aquest deliciós i senzill plat:
Ingredients per fer lloms de conill amb salsa de pistatxo, segons Carme Ruscallada
INGREDIENT | QUANTITAT |
Llom de conill | 1 unitat |
Festucs | Mitja bossa |
Formatge Philadelphia | 1 cullerada sopera |
Llet | Mig got |
Nata per cuinar | 100 ml |
Oli d'oliva | Quantitat necessària |
Pebre negre | Al gust |
Pebre blanc | Al gust |
Sal | Al gust |
Així es fa el conill amb salsa de festucs, segons Carme Ruscadella
1. Preparem el llom de conill
Per tenir llest el nostre llom de conill, en primer lloc hem de netejar-lo bé. Després, hem d'anar-lo tallant en llesques que tinguin un gruix intermedi, ni molt gruixudes, ni molt fines. Per acabar, hi posem sal per tots dos costats i ho deixem reposar durant una hora.
2. Cuinem el llom
Després d'haver-lo deixat reposar, ara toca posar fil a l'agulla amb el seu cuinat. En primer lloc, cal preparar una paella amb l'oli d'oliva. Quan estigui calent, tirem les llesques del nostre llom i les fem volta i volta.
3. Ens posem amb els festucs
El primer pas que hem de seguir amb els festucs és treure la closca de tots ells mentre posem una olla al foc amb aigua. Quan aquesta comenci a bullir, serà el moment d'introduir els festucs durant 5 minuts perquè s'estovin. Finalment, els traiem la pell i els triturem.
4. Acabem la salsa
Agafem una paella i hi posem mitja cullerada d'oli. Quan hagi escalfat, tirem els festucs triturats i els ofeguem a foc mitjà. Tot seguit, hi afegim el formatge i a poc a poc la nata sense deixar de remenar.
En aquest moment hem d'anar veient com va la salsa, per afegir llet en cas que se'ns estigui espessint massa. Quan aconseguim la textura que volem, només hem de salpebrar i ho deixem cuinar durant 10 minuts. Finalitzem tirant la salsa sobre les llesques del nostre llom de conill.
Més notícies: