Detall de moble de bany en cercle vermell sobre fons de Leroy Merlin

SOCIETAT

La rebaixa de gairebé 200 euros de Leroy Merlin perquè renovis el bany de casa

Un conjunt de moble i mirall adaptable a banys de mida reduïda amb una rebaixa que no pot passar de llarg

Això és per a tu, si el teu bany encara no té moble al lavabo o busques donar-li un canvi d'imatge. Aquesta peça de Leroy Merlin ens ha cridat l'atenció, a més de la seva practicitat, pel seu preu.

Té un descompte de gairebé 200 € i no és només un moble, és un conjunt sencer, amb el mirall inclòs. En definitiva, ja t'ho dèiem: una ganga.

Tot el que li falta al teu bany és a Leroy Merlin

El conjunt de moble de bany amb lavabo i mirall pertany a la sèrie Filadelpia. Es ven en un elegant i versàtil color blanc seda, amb un mirall de dimensions proporcionals al moble.

Aquest conjunt presenta un disseny modern i minimalista, especialment concebut per a banys petits. Això no vol dir que no vingui bé en un bany més gran.

Moble de bany blanc amb lavabo, mirall i llum sobre fons de Leroy Merlin desenfocat
Moble de bany blanc sèrie Filadelpia de Leroy Merlin | e-noticies.cat, Leroy Merlin

Aquest conjunt de Leroy Merlin és ideal per a banys petits

Si la teva intenció és estalviar espai de manera efectiva al teu bany, això t'interessa més que a ningú. El moble amb lavabo que et presentem, exclusiu de Leroy Merlin, té unes dimensions de tan sols 120 × 48 cm.

Es tracta, així, d'una opció perfecta per maximitzar l'espai i donar-li un toc d'estil al teu bany. Penses que un bany petit mai no tindria estil i utilitat?

Sempre hi ha una solució per a tot. I, en aquest cas, el moble pot emmagatzemar moltíssimes més coses de les que imagines entre els dos calaixos i la porta.

Tots dos compten amb un sistema de tancament esmorteït que prevé cops i sorolls. Això, clarament, perllonga la vida útil del moble, a més de ser més amable per a les teves orelles.

Com a suport, se sosté sobre cinc potes cromades que aporten un toc d'elegància i faciliten la neteja del sòl. A més, està fabricat amb melamina, un material resistent i fàcil de netejar.

El material proporciona un acabat mat i suau. I el lluminós color blanc seda combina a la perfecció amb qualsevol estil de decoració.

Pel que fa al lavabo, està confeccionat amb ceràmica, per tant, és durador i resistent a les taques. Presentant una forma rectangular i un espai ampli.

Així mateix, el mirall és sense marc i de lluna llisa. Les mides 120 x 80 x 0,4 cm encaixen exactament amb l'amplada i l'estil del moble del lavabo.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Recibe GRATIS las novedades de los  Supermercados de España! Pincha aquí para entrar en nuestro canal de Telegram

A més, la seva mida contribueix a ampliar la sensació d'espai i lluminositat al bany. Pots col·locar-lo tant en posició horitzontal com vertical gràcies al seu sistema de fixació ocult.

El preu inicial és aquest fantàstic conjunt de moble i mirall és de 595 €. Però actualment està disponible per 406,50 €, ja que té un descompte del 32 %.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.