Muntatge de fotos de l'interior d'un hospital de fons i davant una mà subjectant bitllets d'euro, una travessa i la silueta de Catalunya
SOCIETAT

La Quiniela rega amb milers d'euros un hospital de Catalunya

Un grup de zeladors han estat els afortunats d'aquesta popular loteria que els ha fet explotar de joia

Una emocionant final de partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona no només va tenir repercussions al món del futbol. Si no que també va canviar la sort d'un grup de 70 empleats de l'Hospital Sant Joan de Reus.

Aquests afortunats van encertar els 15 resultats de La Quiniela del cap de setmana passat. Així que s'enduran a casa la impressionant suma de 704.784 euros.

El gol decisiu de Vinicius amb el Reial Madrid i l'empat agònic del Barcelona contra el Betis van ser la clau de l'èxit. La majoria de treballadors són de quiròfan i van encertar tots els pronòstics. La boleta guanyadora va ser adquirida a l'administració número 6 de Reus, ubicada a la plaça de la Pastoreta.

La sort de la Quiniela sobre un grup de zeladors

L'entusiasme i l'alegria es van apoderar dels afortunats. Els qui són liderats per Francesc, un zelador de quiròfan. Aquest grup realitza les apostes a través d'Internet i valida els resultats a La Pastoreta.

En aquesta ocasió, han guanyat el primer premi important.

Francesc va compartir que molts van gaudir de la victòria en el mateix moment de l'anunci.

"Quedem per anar a veure el partit", va comentar el zelador. Comparant l'emoció amb la dels anuncis de loteria. "Aquesta vegada vam ser nosaltres!", va exclamar.

Un premi de la Quiniela de 700.000 euros

El premi de 700.000 euros es distribuirà entre les 96 participacions del grup. La majoria de les persones tenien una participació i algunes dues. Tot i que l'Estat retindrà un 20% en impostos, l'alegria no se les treu ningú.

L'administrador de l'administració número 6, Òscar Bausà, destaca la satisfacció de repartir premis. Sobretot entre persones diverses i amb experiència en aquest tipus de jocs.

Aquest èxit arriba dos anys després que aquest grup d'empleats de quiròfan decidís participar a La Quiniela. El que va començar entre zeladors ha crescut fins a assolir els 70 participants, establint un nombre màxim.

Una gran satisfacció per a l'administració de Reus

Bausà assenyala que el repartiment de premis d'aquesta magnitud genera gran satisfacció.

Especialment, quan se sap que beneficiarà persones molt diverses. A més, destaca la trajectòria de l'administració en jocs com ara La Quiniela i Quinigol. Atribuint l'èxit a les nombroses penyes que hi van a participar.