Muntatge fotogràfic entre una tòmbola i un dècim de la loteria de Nadal

Per què tothom parla del dècim 03695 de la Loteria de Nadal

La combinació 03695 és una de les probables guanyadores

Jugar a la Loteria de Nadal és una de les tradicions més comunes entre els espanyols. Tot i que les estadístiques solen estar sempre en contra, la il·lusió i l'esperança regna entre tots aquells que es fan amb el seu dècim.

El sorteig del 22 de desembre cada cop és més proper i, per això, surten a la llum diversos mites i supersticions que envolten el sorteig. Doncs, són molts els que somien amb la Grossa de Nadal, però pocs els aconsegueixen, per la qual cosa és recurrent creure en tots els trucs.

Imatge de l'administració Doña Manolita a Madrid a 14 de novembre de 2022
El sorteig de la Loteria de Nadal cada cop és més a prop. | Europa Press

Aquest any, la predicció de la Intel·ligència Artificial ha provocat el caos entre els jugadors, els quals no han dubtat a aconseguir el dècim 03695.

Què passa amb el dècim 03695?

A les supersticions, mites i rituals se li ha sumat la intel·ligència artificial. Després de preguntar a ChatGPT, aplicació d'Intel·ligència Artificial, quina serà la combinació del dècim guanyador del sorteig de la Loteria de Nadal del proper 22 de desembre, la seva resposta ha indicat el número 03695.

Aquest número (03695) és el que prediu la Intel·ligència Artificial com el guanyador del sorteig de la Loteria de Nadal. Ara bé, no només prediu aquest dècim, sinó també aposta per una segona opció probable: 02965. Així, tal com s'observa, ChatGPT aposta que acabi en 5, ja que és la terminació que més vegades ha tocat.

Ara bé, si estàs pensant a fer-te amb el dècim amb la sèrie 03695, lamentem dir-te que ho tens complicat. Doncs, ja fa dies que es va donar a conèixer aquesta predicció, per això han estat moltes les persones que s'han cregut les paraules de la Intel·ligència Artificial i han corregut a comprar el número.

L'Administració que té disponible el dècim 03695

Tot i que són molts els que ja en tenen, segons ha avançat La Razón, encara hi ha una Administració on està disponible el número 03695. Segons el cercador de números de la Loteria de Nadal, està disponible a les Illes Canàries.

Concretament, l'Administració de Loteria número 11 El Teide, ubicada al carrer Álvaro Rodríguez López núm. 14, és la que té disponible el dècim 03695. El dècim només està disponible a la botiga, ja que no tenen pàgina web.

Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, es desconeix l'autor de la consulta, però sí que se sap que va utilitzar ChatGPT Plus, el model de pagament. Aquest model va ser capaç de predir el dècim guanyador mitjançant una anàlisi de resultats del sorteig de la Loteria de Nadal des de l'any 1812.