Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

SOCIETAT

El producte de Lidl que ja pots incloure a la teva dieta per menys de 2 euros

Lidl vol ajudar-te a fer que l'operació biquini d'aquest any sigui tot un èxit i aconsegueixis controlar el pes

Lidl ens vol preparar per a l'estiu. I és que quan s'acosta la calor arriben les presses per millorar el nostre aspecte. Un dels principals objectius és baixar de pes i, per això, una alimentació saludable esdevé imprescindible.

Per això, Lidl té un assortiment en què inclou opció perfectament compatible amb aquest objectiu. És més, ja no és que Lidl tingui varietat de productes, és que a sobre aquests tenen un preu del més atractiu que puguis trobar.

Concretament, un dels que es pot destacar és el quefir bevible natural que podem aconseguir per menys de 2 euros. És una opció perfecta per no picar entre hores. A més, compta amb nombrosos beneficis per a la nostra salut dels que també ens podrem aprofitar.

El quefir més recomanable de Lidl per baixar de pes

Aquest quefir, com ja t'hem dit, és bevible, per això es consumeix d'una manera molt senzilla. Ve en una ampolla de 500 grams amb un preu d'1,39 euros. El pots trobar a les neveres de Lidl, ja que ha d'estar refrigerat.

El quefir és una beguda que té una quantitat de nutrients que el converteixen en el gran aliment que és. Entre ells, trobem una alta aportació de proteïnes i calci. Però els seus beneficis no es queden aquí.

També té un alt contingut de probiòtics. En aquest cas, la seva tasca es nota a l'hora de la digestió, ja que ajuda a fer-la correctament. Així mateix, té un poder saciant que fa que no mengis entre hores i, per tant, t'ajuda a mantenir el pes a ratlla.

quefir natural de la línia bio organic de Lidl

Lidl inclou aquest quefir dins la seva línia BIO Organic

A diferència dels altres tipus de quefir que podem trobar a Lidl, aquest pertany a una línia molt cuidada. Aquesta no és altra que la BIO Organic que té unes característiques diferents de la resta de productes. Per això és tan especial.

Una de les principals característiques és que aposten tant per granges com per empreses locals. Per això, el producte és de proximitat i no és exportat. A més, es busca una alta qualitat nutritiva recol·lectant al punt òptim de maduració i només en temporada.

També hi ha un compromís de respecte pel medi ambient. Per això, els productes estan lliures de residus tòxics, pesticides, antibiòtics, fertilitzants sintètics, conservants o additius. Finalment, els animals que els produeixen es crien en llibertat i no tenen organismes modificats genèticament.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: