Primer pla del cartell del logo de Mercadona

SOCIETAT

Mercadona té la millor opció per a un dinar amb amics: fàcil i ràpid de servir

Quan volem fer algun pla, volem que ens facilitin les coses, i en aquest sentit Mercadona té on triar

Mercadona ven una empanada que agrada i molt. L'empanada, a més, és un dinar que et pot salvar en multitud d'ocasions. Pot valdre per dinar, sopar oposar d'aperitiu sense necessitat que t'hagis de posar a cuinar.

En aquest cas, una de les varietats d'empanada que té Mercadona a la venda és un autèntic èxit. Tant és així que no sempre és fàcil fer-te amb ella. Sobretot ara que arriba el bon temps, té una gran estrebada per ser una gran opció per als plans a l'aire lliure.

També quan arriben les ocasions especials, Mercadona veu com aquesta empanada farcida de pollastre i bolets amb crema de formatge vola de les prestatgeries. Per això, no sempre és fàcil aconseguir-la i, si un dia l'enxampem, no hem de deixar passar l'oportunitat. Es ven en unitats de 500 grams que es poden aconseguir per 3,70 euros.

L'empanada de Mercadona que té més èxit

No és l'única empanada que pots trobar disponible a Mercadona, però sí que és veritat que cap no la fa ombra. Aquesta varietat de pollastre i bolets ha esdevingut, per mèrits propis, tot un reclam. I és que per un preu realment econòmic tens un producte que et pot salvar moltes vegades.

En aquest cas, com ja hem dit, als seus ingredients trobem carn de pollastre i bolets. Però una cosa que el fa especial és el toc de formatge blanc pasteuritzat que dona gust al seu farciment. Té una textura molt cremosa que ha fet que s'hagi erigit com a una de les més famoses de la cadena.

El seu sabor és diferent del que habitualment trobem a les empanades del supermercat. Per això també crida l'atenció dels que busquen un aliment d'aquest tipus a Mercadona. Des d'aquí només podem recomanar-te que la tastis perquè en aquest cas la fama sí que és merescuda.

Empanada de pollastre i bolets de Mercadona

Qui es troba darrere d'aquesta empanada de Mercadona?

A la secció de fleca de Mercadona podem trobar tant aquesta empanada com la resta de l'assortiment que té disponible la cadena. A més d'aquesta varietat podem triar entre tonyina, bolonyesa i verdures. Opcions diferents per satisfer tota mena de clients.

Mercadona té diferents empreses que es troben darrere l'elaboració del seu assortiment. Moltes són de renom, però volen contribuir a la qualitat de la marca blanca de la cadena. Hacendado ha esdevingut una referència dins aquest tipus de mercat.

Les empanades de Mercadona tenen majoritàriament origen gallec, començant per Ingapan, de Lugo, encarregada d'elaborar la varietat de bolonyesa. Per la seva banda, Delicias Coruña, d'Ourense, fabrica la de tonyina i la de verdures. L'empanada protagonista d'aquest article és catalana, fabricada per Europastry de Sant Cugat del Vallès.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: