Imatge del rètol de Lefties a la part superior de la porta d'entrada d'una de les botigues i gent comprant a l'interior del local

SOCIETAT

Avança't a la primavera amb aquesta elegant peça de Lefties

Aquest bàsic de Lefties anticipa les tendències que portarem a la primavera, aconsegueix-ho abans que s'esgoti

Encara que seguim estant a l'hivern, cada cop som més les que tenim ganes que arribi la primavera. Aquesta època de l'any en què fa bo podem gaudir del sol i les temperatures no són excessivament altes. Un bon moment per treure a lluir les nostres millors peces.

Aquestes setmanes he fet una volta per les botigues de Lefties per conèixer quines seran les pròximes tendències de primavera. I els vestits seran una de les peces més demandades. Una opció que sempre és una elecció segura, ja que uneix la comoditat i la facilitat de portar-lo a qualsevol lloc.

Lefties m'ha sorprès amb un vestit que està disponible en dos colors per poder escollir el que més ens agradi. Reinventa't la temporada que ve amb les noves apostes de Lefties. T'explico tot el que sé sobre aquesta peça de Lefties.

La tendència que sempre torna és a Lefties

Com ja sabem, hi ha moltes modes que se'n van, però moltes altres que tornen. Aquest any els vestits camisers es tornaran a colar entre les peces de primavera per convertir-se en els favorits. Aquesta és una de les tendències més esperades de la temporada amb una gran varietat d'estils.

Primer pla del vestit midi de Lefties
Afegeix un vestit camisero aquesta temporada | e-noticies.cat

Aquesta peça és un tipus de vestit femení que es compon d'uns fets que recorden les camises masculines. Un tèxtil curt, recte, d'una sola peça, de tall senzill, que s'embotona al davant i pot ser obert o no. Firmes com és el cas de Lefties ja estan sumant als seus catàlegs diversos.

El vestit de Lefties que voldràs incloure al teu armari

Aprofitant que encara queden unes quantes setmanes per endavant per començar la primavera, he decidit fer-me una volta per les botigues. A Lefties he trobat una peça estupenda per incloure al nostre armari i per treure-li el màxim partit. Una opció estupenda, que estic segura que us encantarà tant com a mi.

Es tracta del vestit camisero midi de Lefties. Un tèxtil que compta amb màniga llarga i a la vegada, té un coll de camisa força afavoridor. Aquest bàsic perfecte per acompanyar-te en els teus dies d'oficina té un tancament davanter de botons.

Plànol general del vestit midi de Lefties
Vestit camisero de Lefties | e-noticies.cat

A més a més, aquest vestit està confeccionat en un teixit molt còmode i agradable. Concretament, està confeccionat amb 100% cotó. D'aquesta manera, podràs fer-lo servir durant tot el dia, sense la necessitat de voler canviar-te.

Primer pla del vestit midi de Lefties
Confeccionat en 100% cotó | e-noticies.cat

Disponible a la pàgina web de Lefties i a qualsevol de les botigues físiques

Lefties compta amb un fantàstic catàleg de peces de roba, adequades per a cada estació de l'any. Si tu també ets una noia previsora i vols avançar-te a la primavera, t'has de fer amb aquest vestit. Una opció que es troba actualment disponible tant a la pàgina web de la marca com a qualsevol de les seves botigues físiques.

Disponible en dos colors diferents per poder escollir el que més agradi, o bé negre, o bé en to camel mitjà. Les talles en què es troba disponible aquest tèxtil de Lefties varien des de la S fins a la XL. Mentre que el preu és de només 19,99 €, una quantitat súper econòmica, accessible per a la majoria de les butxaques.

Plànol general del vestit midi de Lefties
Disponible en to negre | Lefties

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.