Imatge de fons de terra molt seca, al costat d'una altra d'una persona amb blat a la mà i de Nostradamus a una cantonada
SOCIETAT

Les fatals prediccions de Nostradamus per al 2024 que espanten molts

Aquestes són les fatídiques prediccions de Nostradamus, el famós visionari del segle XVI, que revela al seu llibre

2024 és a tocar i són molts els que ja tenen nous propòsits per començar l'any amb bon peu. Encara que no tot són bones notícies, n'hi ha que prediuen que serà un any amb guerres, tsunamis i notícies demolidores.

Per exemple, Nostradamus, també conegut com a Michel de Nôtre-Dame, es tracta d'un apotecari francès i endeví del segle XVI que escrivia sobre prediccions futures. Tot i que no totes s'han fet realitat, n'hi ha que creuen que es compleixen en major mesura o de forma semblant.

Aquestes són les famoses prediccions de Nostradamus per al 2024

2023 ha estat un any amb sonats conflictes bèl·lics i diverses catàstrofes naturals. És per això, que no seria estrany que el 2024 passi una cosa semblant o pitjor, tal com apunta el famós endeví.

Nostradamus al seu llibre Las Profecías, una col·lecció amb totes les prediccions, afirma que aquest nou any podria tenir com a protagonistes tota mena de desastres terrestres. Per exemple, "la Terra seca es tornarà més resseca i hi haurà grans inundacions", segons les seves escriptures.

A més, també prediu una escassetat d'aliments a causa d'unes suposades inundacions causades per tsunamis que deixarien una gran fam. Tenint en compte que entre el 2022 i el 2023 va esclatar una crisi mundial d'aliments causada per guerres com la d'Ucraïna o emergències sanitàries com la COVID, les prediccions no s'allunyarien tant de la realitat.

Una guerra entre els EUA i la Xina

D'altra banda, el francès va escriure que aquest any "la por" es pot filtrar a través dels oceans, és a dir, que es podria originar algun tipus de conflicte als mars. Per exemple, ja n'hi ha que interpreten això com un possible enfrontament entre els Estats Units i la Xina.

Nostradamus a les seves profecies afirma que hi haurà "un rei de les Illes expulsat per la força". Amb aquesta cita, n'hi ha que el relacionen amb Carles III d'Anglaterra i una suposada destrossa real, encara que no hi ha indicis que alguna cosa així passi.

De forma contrària passa amb el Papa Francisco, ja que en les prediccions hi ha escrit que "s'escollirà un romà de bona edat", després de la "mort de l'ancià Pontífex". Es tracta d'un pronòstic una mica sorprenent, tenint en compte els problemes de salut del Papa actual. De totes maneres, caldrà esperar per veure si tots aquests relats es compliran al llarg dels mesos.