Primer pla del logo de la botiga Carrefour

SOCIETAT

El preciós producte de Carrefour perquè el sol no et molesti mai més a casa

Potser és per la senzillesa o per la qualitat, però segurament és pel preu que aquest producte està volant

Ens encanta el sol i relaxar-nos sota la calor que desprèn. Però hem de tenir molta cura, sobretot, ara que s'acosten dies de temperatures elevades.

Per als que tenen exterior a casa i els agrada passar temps a la terrassa, la protecció solar ha de ser imprescindible. Estar a gust i sans a la terrassa de casa, no té preu.

El para-sol per a terrasses que vola a Carrefour

Si tenim terrassa o jardí, és insalvable comptar amb un bon para-sol. Més enllà del porxo, gaudir de l'aire lliure sota l'ombra és un dels plaers més grans de l'estiu.

Carrefour té una solució clàssica i moderna, senzilla i de qualitat, i a un preu que està fent que voli tant a la seva web com als seus supermercats.

El Para-sol Original Màlaga de 2x3 metres de Carrefour és el para-sol perfecte per al teu jardí o terrassa. Com tot allò que val la pena, aquest producte és bo, bonic i barat.

Dues imatges d´una taula amb para-sol beis en una terrassa, al´esquerra d´estil més empedrat o andalús, a la dreta, d´estil més eivissenc

Aquest para-sol és adaptable a jocs de taula i cadires com el que apareix a les imatges, també de Carrefour. Poden comprar juntes, o bé, per separat.

Aquest para-sol quadrat de 2 per 3 metres ens protegeix del sol, idealment, a les reunions amb familiars i amics, al voltant d'una taula. Perfecte per menjar a l'aire lliure i amb la frescor de l'ombra.

El seu color beix li aporta elegància a qualsevol terrassa o jardí on es col·loqui. I el coll giratori ens allarga la sobretaula al ritme de la caiguda del sol.

En tenir la seva estructura en acer i estar teixida 100% en polièster de 160 grams, aquest para-sol de Carrefour ofereix una garantia segura de durabilitat. Resistint davant de les adversitats del temps com el vent, la humitat i la pluja.

Pot adquirir-se a la web, mitjançant el servei de Click&Collect en només dues hores, o bé a qualsevol botiga física de Carrefour on encara quedin existències. El preu original és de 49 euros exactes, però ara el trobaràs per només 29 euros.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: