Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i dos cercles amb les bosses d´avellanes i anacards amb xocolata de la marca Hacendado
SOCIETAT

Les postres de Mercadona de xef de luxe: xocolata i fruits secs per 2,30 €

Mercadona amplia la seva oferta de postres i ho fa amb un producte molt nou, perfecte per als amants del dolç

L'última novetat de Mercadona deixa sense paraules els més llaminers. Ens delecta amb un producte que no és apte per a persones que estiguin a dieta. No obstant això, és perfecte per donar-se un caprici de tant en tant i per portar-lo a qualsevol lloc, sempre que la calor no sigui excessiva o en cas contrari, es fondrà.

Anacards banyats en xocolata de Mercadona

És l'snack perfecte per als amants de la xocolata i els fruits secs. Entre els seus ingredients trobem xocolata amb llet (53%), anacards (33%), sucre caramel·litzat (12%), mel (0,8%) i sal (0,3%), entre d'altres.

És un producte que acostuma a agradar a tothom. Si més no, el que no acostuma a agradar tant són les calories que conté. Per cada 100 grams compten amb 552 calories, que és una quarta part del que un home adult hauria de consumir en un dia, per la qual cosa és una bomba de rellotgeria.

I si et menges la bossa sencera que és de 150 grams, doncs al teu cos potser no li farà gaire gràcia. No obstant això, aquest no és un producte que es mengi d'una sola vegada, normalment es menja un grapat i la resta es guarda per a un altre dia. L'ideal és consumir-los esporàdicament per donar-nos un caprici sense preocupar-nos en excés. I el seu preu és de 2,30 €.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i la bossa d'anacards amb mel i xocolata de la marca blanca Hacendado

Les avellanes banyades amb xocolata de Mercadona

El supermercat valencià no només ha tret un fruit sec amb xocolata, sinó dos. Els anacards a mi m'encanten, però no acostumen a agradar tant com les avellanes. I aquestes ara també podem menjar-les banyades de xocolata blanca, xocolata amb llet i cacau.

En concret compten amb un 66% de xocolata blanca i llet, un 22% d'avellanes i sucre i cacau en pols desgreixada (1,1%). Es presenten en forma de tòfones arrodonides i el seu aspecte és similar al de les Catànies que és un dolç molt típic de xocolata i ametlles.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i la bossa d'avellanes amb xocolata de la marca blanca Hacendado

Com que es tracta d'un fruit sec amb xocolata, passa com amb els anacards. Te ni més ni menys que 565 calories per cada 100 grams de producte.

A més de 40 grams de greixos, 46 d'hidrats de carboni i 8,2 de proteïnes. Clarament és una bomba per al cos, però amb el seu consum moderat, sempre els podem tenir a casa per quan ens vingui de gust un snack ràpid.

També et pot interessar: Les noves i irresistibles patates fregides de Mercadona

Es presenten en una bossa de color verd, porten un total de 150 grams i el preu és de 2,15 €. Tots dos fruits secs amb xocolata de Mercadona m'agraden molt. No obstant això, si m'hagués de dir per algun d'això, segurament seria per les avellanes. Són més dolços i resulten una mica més econòmiques.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: