Muntatge amb un bitllet de 20 euros de fons i un dècim de la Loteria Nacional
SOCIETAT

Els 5 pobles que juguen al mateix número de la Loteria de Nadal gràcies a en Gabriel

L'empresari Gabriel Medina ha facilitat participacions de la Loteria de Nadal 2023 a tots els veïns de La Alpujarra, a Granada

Tornen les inversemblants històries de la Loteria de Nadal. I aquesta —atenció— és de les cridaneres. Un empresari ha facilitat participacions de Loteria a tots els veïns de Carataunas, Suportújar, Pampaneira, Bubión i Capileira. Es tracta de cinc pobles que es troben a La Alpujarra, una zona de Granada.

Gabriel Medina és l'home que hi ha rere la generosa gesta. L'emprenedor explica que els veïns dels cinc pobles participaran al sorteig amb el mateix número de la seva empresa. Així doncs, si toca 'El Gordo', "tots rebran més de 500 euros".

És el que explica Medina a una nota de premsa emesa des de la seva empresa. Aquest recalca que “sense haver de fer res”, tots els habitants dels pobles esmentats jugaran amb el mateix número. Això sí, els habitants hauran d'estar censats, almenys, des del juny del 2023.

"La idea era mostrar el meu compromís amb els municipis que formen part del projecte turístic que va des de Salobreña fins al Mulhacén a Capileira", diu.

La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
L'empresari ha regalat participacions de la Loteria als veïns de La Alpujarra | EFE

I tot això, per què?

És, segurament, la pregunta que ens fem tots. També els habitants dels pobles que conformen La Alpujarra, a Granada.

L'empresari ho té clar: vol generar il·lusió i esperit nadalenc. Un clàssic –per què no dir-ho– d'aquestes dates tan assenyalades.

"Volia buscar una fórmula que generés il·lusió i tingués el concepte de compartir", explica Medina. Per tenir més probabilitats, asseguren, va adquirir els dècims en una concorreguda Administració de Loteries.

"Va sorgir la idea de comprar diversos dècims de Nadal en una coneguda oficina de Loteria de Madrid", recalca.

Diverses persones fan cua per comprar loteria per al Sorteig Extraordinari del Nen
"Volia buscar una fórmula que generés il·lusió", diu Gabriel Medina | Europa Press

Amb l'Administració detectada, Medina va fer el pas: "Em vaig decantar per fer una petita participació a tots els veïns dels cinc petits pobles de l'Alpujarra granadina".

Ara la sort està feta. I Medina, així com tots els habitants de La Alpujarra granadina, esperen amb il·lusió que toqui 'El Gordo'.

Compte enrere per a la Loteria de Nadal

El compte enrere comença per a tothom. Des de La Alpujarra granadina a tots els llocs més recòndits del país. El divendres, 22 de desembre, la Loteria de Nadal torna a escena i tothom tornarà a estar pendent dels bombos.

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 tindrà lloc a partir de les 09.00 hores. Tot i que els preparatius comencen mitja hora abans, aproximadament.

El tempo serà el de sempre: a les 09.00 hores començarà tot i cap a les 13.00 hores es coneixeran els números guardonats. Tot i això, hi ha hagut anys en què 'El Gordo' ha sortit més tard, per la qual cosa haurem d'estar molt atents.