Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit
SOCIETAT

Lidl triomfa amb la solució definitiva contra la calor sufocant a l'estiu

La piscina que s'està esgotant a Lidl té un sostre que fa ombra, és plegable i val menys de 20 euros

A Lidl, aquell lloc on podem trobar de tot, també venen una piscina. I no una qualsevol, sinó una que, a més, és probable que et càpiga a casa.

Sembla tot una broma, però res més lluny de la realitat. Aquesta piscina de Lidl està triomfant i tot indica que, en poc temps, s'esgotarà fins i tot a la seva web.

La piscina plegable de Lidl que no val ni 20 euros

Igual de real com a pràctica, divertida i adaptable. Així és la nova piscina que ven Lidl i que està captant l'atenció de totes les mirades des que va començar la primavera 2024.

Un article dels que es recorden, sobretot si et passa l'ocasió d'emportar-te'l abans que s'esgoti. La piscina autodesplegable de Lidl està feta per a tots els jardins i per a totes les butxaques.

Piscina de lona blava desplegable amb mig sostre abatible verd, sobre fons de Lidl desenfocat

Pots endur-te-la amb tu a la platja o d'excursió a qualsevol lloc. Hi cap a tots els jardins i porxos per petits que siguin i, malgrat la seva bona qualitat, el seu preu és de riure.

Una piscina plegable segura i resistent que anirà amb tu a tot arreu

Aquest producte familiar de Lidl era un èxit assegurat, sens dubte, ja abans del seu llançament. I així està resultant, ja que els avantatges i el preu són sorprenents.

La denominació que Lidl li dona d'autodesplegable té el sentit en la seva funcionalitat i la practicitat. I que s'obre i es tanca amb total facilitat, de manera molt semblant a les famoses tendes Quechua.

Les seves mides són de 90 x 60 centímetres aproximadament i el pes de tan sols 958 grams. Per això, un cop es recull, és fàcil de carregar i transportar a l'espatlla gràcies a la seva nansa.

La seva altura, el material resistent i les 4 barres estabilitzadors permeten que la seva estructura resisteixi al pes sense problemes. Per la qual cosa es pot convertir en una forma de refrescar, fins i tot per a qualsevol persona major de 2 anys.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: