Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior
SOCIETAT

Guanya privadesa i dona-li un aire nou a la teva terrassa amb l'últim de Lidl

Un article original que està triomfant a Lidl gràcies al seu atractiu i al preu en oferta irresistible

Seria molt difícil descriure el catàleg de Lidl a algú que no conegués en absolut aquest supermercat. Ja que hi podem trobar des d'una tauleta de xocolata fins a un llum amb forma de pinya.

El que avui et portem és un dels articles de Lidl que no t'esperes. Un detall barat i senzill que transformarà el balcó en pocs minuts perquè aquest estiu sigui de ple confort a casa.

Lidl vesteix el teu balcó o jardí amb aquest article d'oferta

Tinguis un jardí, una terrassa o terrat, o un petit balcó, aquest article de Lidl t'interessarà. Les seves funcions i avantatges són múltiples, el resultat, una passada i el preu, com sempre, increïble.

Perquè vesteixis l'exterior de casa teva i per protegir-te de les mirades dels veïns o del sol. També per convertir el teu espai en alguna cosa nova o, fins i tot, per protegir el teu gat dels forats del balcó.

El canyís de jonc per a protecció visual de Lidl està sent tot un èxit tant a botigues com a la seva pàgina web. On ara gaudeix d'una bona oferta que és millor que no et perdis.

Plànol arran de terra de cantonada de terrassa tancada amb canyís de jonc, terres de pissarra, llunes plantes als costats i un tros de cadira de fusta a l'esquerra

Aquest producte de Lidl és adaptable a la tanca o barana de qualsevol balcó o terrassa, ja que es pot retallar a mida. A més, no ocupa res d'espai i és de fàcil manteniment i neteja.

Un element decoratiu de Lidl que ofereix protecció visual, contra el vent i fa ombra

La tanca enrotllable de canyís de jonc de Lidl és fàcil de guardar, ja que s'enrotlla sobre si mateixa ocupant poquíssim espai. És discreta i fàcil de netejar.

A més, la seva instal·lació és molt senzilla i reversible, ja que va col·locada sobre la barana o el mur del teu espai exterior. Aquesta solució de Lidl és pràctica i ofereix múltiples funcions.

A més de convertir completament l'espai en una terrassa d'estiu preciosa, protegeix del vent, del sol i de les mirades dels veïns. És a més un element de seguretat per a les teves mascotes.

El preu a Lidl del rotllo d'aproximadament 100 x 600 centímetres ara està d'oferta. Només costa 15,99 €, un preu de luxe sobretot tenint en compte que el material és canya natural.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: