Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i un cercle amb el perfum Gesto
SOCIETAT

El perfum de Mercadona que fa la mateixa olor que un car d'Hugo Boss: regal perfecte

Aquest perfum per a home té una notable diferència de preu pel que fa a la coneguda fragància famosa

Un perfum és un dels millors regals que es pot fer a qualsevol persona ara que arriba Nadal. Per aquest motiu, Mercadona en té ara a la venda una àmplia col·lecció, tant per a home com per a dona.

Entre totes aquestes propostes, hi ha un perfum per al gènere masculí que ha aconseguit cridar la nostra atenció. Ho ha fet perquè és molt semblant a un altre de molt car de la reconeguda marca Hugo Boss. Això sí, la diferència de preu és més que notable entre tots dos.

El perfum de Mercadona que recorda un Hugo Boss

Mercadona té al seu catàleg una àmplia col·lecció de fragàncies, moltes de les quals són imitacions d'altres de molt reconegudes. Aquest seria el cas, per exemple, de Vuela, que recorda Light Blue, de Dolce & Gabbana, i de My Soul Supreme, que és igual a un de Narciso Rodríguez.

Doncs, per si no n'hi hagués prou, a tots ells ha afegit un perfum per a home que es diu Gesto i que és similar a Boss Bottle, d'Hugo Boss. I és que tots dos comparteixen elements en la seva composició, com ara la canyella, el clau, el sàndal i fins i tot el cedre.

No obstant això, encara que olfactivament són semblants, no tenen res a veure quant a preu. Si el perfum de la cadena de Juan Roig està a la venda per 5,50 € en envasos de 100 mil·lilitres, l'altre costa la barbaritat de 45 €.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i el perfum Gesto al centre
Aquest perfum de Mercadona fa olor igual que una fragància molt cara | Mercadona

Així mateix, s'estableix que una altra diferència és la durada. El perfum de Mercadona és una mica menys durador. Però sigui com sigui, és una bona opció per regalar, ja que té una olor fantàstica i el seu preu és realment assequible.

El perfum està generant comentaris

Aquest eau de toilette de Mercadona ha propiciat que els creadors de contingut digital especialitzats en colònies ràpidament n'hagin parlat. Aquest seria el cas de Javier Aromas i Perfumes, que ha compartit un vídeo al seu canal de YouTube. Ho ha fet per deixar de manifest què separa el perfum de Mercadona del que imita.

Per això ha exposat que Gesto “té unes notes menys fines i la seva sortida es percep lleument diferent. La d'aquest producte és una miqueta més verda, més aromàtica, mentre que la d'Hugo Boss és una mica més afruitada”.

COMPARATIVA: GESTO MERCADONA VS BOSS BOTTLED. ¿SE PARECEN?

El tiktoker 'Perfumeria sin límites', per part seva, el que ha fet ha estat valorar molt positivament la proposta de la cadena de supermercats. Ha destacat que “és un clon molt fidel del perfum original i fa olor de faula. Té una fragància reconeixible i passa perfectament per una de dissenyador”.

Vaja, que és tot un encert aquest article. Ho és tant per als homes que volen olorar bé gastant poc com per als que volen fer un regal especial aquest Nadal.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.