Imatge de fons d´un logotip d´una botiga Mercadona i una altra en primer pla del perfum d´home My Soul Soirée

El perfum de Mercadona que sembla de luxe i et salvarà els regals de Nadal

Mercadona té la colònia perfecta si no saps que regalar al teu pare, germà o marit

La secció de perfumeria de Mercadona cada cop compta amb productes més nous i atractius. Fa uns anys només comptava amb els típics perfums de marques low cost que venien per Nadal i poca cosa més. Amb el temps, però, sota la seva pròpia marca cada vegada llança més colònies que resulten molt interessants.

I aquest és el cas del producte de què et parlo avui, és de la línia My Soul. Potser no ho recordes, però si has passat darrerament per aquesta secció del supermercat t'hauran cridat l'atenció una mena de capsetes que semblen de luxe. Doncs just dins d'aquestes, és on hi ha el perfum per a homes.

Perfum My Soul Soirée for Him de Mercadona

Només veure'l em va semblar el perfum perfecte per regalar per la seva bonica presentació. A més, a Mercadona també compten amb un de dona, de manera que si no saps quin regal fer aquest Nadal potser t'agrada per tenir un bonic detall amb algú. Aquesta és una colònia per a homes ideal per a la tardor i l'hivern.

Entre les seves notes de sortida destaca la grosella vermella, la seva aroma principal és l'oli de Madagascar de gerani, com a nota de fons trobem la fusta de cedre. Això el converteix en una aroma molt exquisida i sofisticada. Ens proporciona una fragància seductora i versàtil, que combina la dolçor oriental enfustada amb tocs florals i especiats.

Imagen del perfume de hombre My Soul Soirée de Mercadona
Es tracta d'una fragància força exclusiva | e-noticies.cat

Aquest producte de Mercadona, My Soul, em sembla ideal per a aquelles ocasions especials on busquem una aroma amb caràcter i seductor. El seu aroma perdura durant hores i compta amb un envàs en format esprai que és molt fàcil de fer servir.

A més, en venir en una capseta imantada My Soul Soirée és perfecte per tenir-lo a manera de decoració al tocador, moble o similar. El seu preu és de només 14€ i té una mida de 100 ml, i, encara que no és un clon exacte, si em recorda força a un perfum unisex anomenat Grand Soir de Maison Francis Kurkdjian. Aquest amb un preu de 175€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.