Imatge d'una persona comprant loteria de nadal
SOCIETAT

Les participacions de Loteria de Nadal que han quedat anul·lades i no valen

Una associació ha anul·lat les participacions que havia administrat per al sorteig de la loteria de Nadal

Només queda una setmana per al sorteig de la Loteria de Nadal. Malgrat això, encara hi ha els que aprofiten aquests últims dies per aconseguir algun dècim. La realitat és que són molts els espanyols que dipositen confiança en la jornada del 22 de desembre, jornada en què esperen aconseguir l'anhelat "Gordo".

En aquesta edició, algú ha intentat aprofitar-se de les noves tecnologies per conèixer la combinació que resultarà guanyadora a la loteria de Nadal. La Intel·ligència Artificial, ChatGPT, va revelar el número afortunat després de realitzar 210 sorteigs de la Loteria de Nadal.

El número que va revelar va ser el 03695, cosa que va provocar una autèntica bogeria entre els ciutadans, els quals van voler aconseguir el dècim. En qualsevol cas, la realitat és una altra, ja que, com sabem tots, és un joc d'atzar. Tot i això, atenció, perquè algunes participacions de la Loteria de Nadal han quedat anul·lades.

Les participacions de la Loteria de Nadal que han quedat anul·lades

Si teniu participacions de la Loteria de Nadal, això us interessa. I és que la Societat Musical La Primitiva Setabense comunicava aquest dijous que es veia obligada a anul·lar totes les participacions que havia venut. Es tracta d'una societat del municipi de Xàtiva, ubicat a la Comunitat Valenciana.

Segons han indicat mitjançant un comunicat, es veuen obligats a anul·lar totes les participacions que han emès per pèrdua. Es tracta de les participacions de la Loteria de Nadal emeses per la societat del número 27.995, que corresponen a les numeracions de la 121 a la 130, ambdues incloses.

"La Societat Musical La Primitiva Setabanse comunica que per pèrdua han quedat anul·lades les participacions emeses per aquesta societat, del número 27.995, que corresponen a les numeracions de la 121 a la 130, ambdues incloses, per al proper Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional d'aquest 22 de desembre. S'ha posat en coneixement la pèrdua a la Comissaria de la Policia Nacional de Xàtiva", han publicat.

Així mateix, tal com han indicat, les participacions queden totalment anul·lades. No obstant això, no han donat més detalls sobre els fets, però hauran de facilitar i resoldre la situació a tots aquells els que ja n'havien adquirit alguna.