El nutricionista Fran Susín i un pa de motlle
SOCIETAT

El pa de motlle més saludable del supermercat que recomana un nutricionista

Tot i que no es recomana menjar pa de motlle, aquest té unes característiques que ho fan millor que la resta

El pa no sol ser gaire amic dels nutricionistes. És més, acostuma a ser un aliment que no està ben vist perquè conté una gran quantitat d'additius. Sobretot, això ho tenen més clar quan parlem del pa de motlle.

Sí que és veritat que n'hi ha molts tipus al mercat. Nutricionalment, el que més rebuig genera al món de la nutrició és el blanc. Però també recomanen reduir al màxim el consum d'aquest aliment.

En un dels seus vídeos, el creador de contingut Fran Susín ens ha volgut oferir una opció que sí que pot ser vàlida. Al final, el pa de motlle és molt socorregut per fer entrepans, torrades per esmorzar o berenar... Per això, tan bon punt ha trobat l'opció saludable, l'ha publicat al teu perfil de TikTok (@fransusin_).

El pa de motlle més saludable dels supermercats

No es tracta d'un pa de motlle especial d'una marca que estigui enfocada en menjar saludable. És un producte que podem trobar a gairebé tots els supermercats on fem la compra. Això és així perquè és un dels últims articles que Bimbo ha tret al mercat.

T'estic parlant del pa de motlle natural 100% blanc d'aquesta marca. És la versió més saludable de pa de motlle blanc que pots trobar al mercat, amb només 71 calories per llesca. I és que no porta conservants, ni additius, ni sucres afegits ni, cosa important per als intolerants, lactosa.

Pa del motlle 100% natural blanc de Bimbo
És l'opció més saludable de pa de motlle blanc dels supermercats | Getty Images de Hxdyl, Bimbo

Als seus ingredients trobem farina, aigua, llevat, sal o massa mare. Pel que fa a l'oli, el mateix Fran Susín destaca el fet que porti oli d'oliva. Tot això fa que sigui baix en greixos saturats i alt en fibres.

Hi ha tota una gamma de producte Bimbo 100% natural

El pa de motlle blanc és el que més se sol fer servir en el dia a dia. Però en el cas dels més petits, molts s'estimen més que no tingui vora. Per això, Bimbo també té la seva versió 100% natural de pa de motlle blanc sense escorça.

Aquest té una composició pràcticament igual a la que sí que té vores. Podem trobar una lleu diferència en les calories, ja que aquest en té 66. És una opció igualment recomanable.

Pa natural 100% de bimbo blanc sense escorça i integral
A la mateixa gamma també hi ha blanc sense escorça i integral | Getty Images de Hxdyl, Bimbo

Però si el que busquem és una cosa el més saludable possible, haurem d'optar per l'opció integral. Aquesta versió està feta amb farina integral, millorant-ne la formulació. Per això, si ja la gamma 100% natural de Bimbo és bona, aquesta és la millor varietat de totes.