Detall taulell amb paella amb carn, ganivets i altres aliments i utensilis, sobre fons de taula de fusta amb tomàquets, alfàbrega, espaguetis crus, un drap i una cullera de fusta

SOCIETAT

L'OCU troba les millors paelles antiadherents del mercat

Si busques una paella antiadherent aquest és el moment de triar-ne una d'entre les millors del mercat, segons l'OCU

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) destaca pels múltiples estudis que duu a terme. Les tipologies de productes que analitzen inclouen també el parament de la llar.

I en el cas de les paelles antiadherents han avaluat una varietat de marques i models. Sempre amb l'objectiu de determinar-ne la qualitat.

Les 5 paelles antiadherents de més qualitat, segons l'OCU

Com a consumidors, necessitem saber si la inversió que estem fent val la pena. Sobretot quan es tracta de productes com ara el parament de cuina. A continuació, et presentem les cinc paelles antiadherents que han obtingut les millors puntuacions al rànquing deliberat pels experts de l'OCU.

1. Paella antiadherent Fissler

Aquesta paella d'origen alemany ha rebut la puntuació més alta, amb 74 sobre 100 punts. Destacant per la seva solidesa, gràcies al carbur de silici, i per la seva lleugeresa.

A més, compta amb una escala mesuradora. Això la fa més adequada per a tota mena de plaques i proporciona resultats cruixents gràcies al seu recobriment antiadherent.

Mà bolcant una truita d'espàrrecs d'una paella sobre un plat, a la cuina
Paella antohaderent Fissler | El Corte Inglés

2. Set de tres paelles antiadherents Bra Efficient

Aquest conjunt de tres paelles de la marca Bra ha obtingut 73 punts sobre 100 a l'avaluació de l'OCU. Amb mides de 20, 24 i 28 cm, aquestes paelles estan lliures de PFOA.

A més, compten amb un recobriment antiadherent de tres capes de tefló. I amb un eficient fons difusor, essent aptes per a diversos tipus de focs.

Tres paelles negres, una al fons i dues en primer pla una dins l'altra, al racó de cuina rústica de fusta
Set de tres paelles antiadherents Bra Efficient | Bra

3. Paella antiadherent Permadur Premium WMF

Fabricada per la reconeguda marca WMF, aquesta paella també ha aconseguit una puntuació destacada. La seva versatilitat permet utilitzar-lo en vitroceràmica, gas, cuina elèctrica o d'inducció.

Destaca pel mànec ergonòmic d'acer inoxidable i el cos d'alumini fos, que distribueix uniformement la calor.

Paella negra sobre foc amb una truita de verdures i gambes al seu interior
Paella antiadherent Permadur Premium WMF | Permadur

4. Paella antiadherent Tefal Expertise

Forma part de la gamma Expertise de Tefal i ha obtingut una puntuació de 71 punts. El seu disseny apilable estalvia espai a la cuina, cosa que resulta molt útil.

A més, el mànec desmuntable, lleuger i resistent, pot suportar fins a 10 kg de pes. El revestiment antiadherent de titani proporciona una durabilitat tres vegades més gran que un estàndard.

Detall taulell amb paella amb carn, ganivets i altres aliments i utensilis
Paella antiadherent Tefal Expertise | Tefal

5. Paella baixa antiadherent Le Creuset

Aquesta paella de la reconeguda marca francesa Le Creuset tanca la llista amb una puntuació de 69 punts. És apta per a diverses fonts de calor i, per tant, per a qualsevol cuina.

Destaca per la seva versatilitat en la preparació de fregits i la resistència al desgast. Gràcies al cos d'alumini forjat anoditzat.

Imatge fosca en picat de paella amb peix de lunars vermells al costat de llegums i verdures sobre taula de fusta rústica
Paella baixa antiadherent Le Creuset | Creuset

Aquestes paelles ofereixen diverses característiques i beneficis segons les necessitats i preferències individuals. Però totes tenen una qualitat superior segons l'OCU.

L'elecció de la paella adequada dependrà de factors diversos. Com el tipus de cuina, la mida desitjada i les funcions específiques que busques en l'estri.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: